Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Sportivii Colegiului Militar din Alba Iulia, rezultate remarcabile la concursul Trofeul „Ella Kovacs” din Luduș

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Sportivii Colegiului Militar din Alba Iulia, rezultate remarcabile la concursul Trofeul „Ella Kovacs” din Luduș

În perioada 21-22 septembrie 2024, la Luduș, s-a desfășurat concursul interjudețean pentru copii, cadeți și juniori, Trofeul „Ella Kovacs, unde sportivii Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune.

Citește și: Trei elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia certificați în acordarea primului ajutor: „Poate face diferența”

Competiția, ajunsă la cea de-a XVII-a ediție a reunit atleți din județele Mureș, Alba, Bistrița, Cluj, Sibiu și Maramureș.

Elevii Colegiului Militar au fost pregătiți de doamna profesoară Geanina Ilie și au obținut rezultate foarte bune la mai multe categorii ale competiției. La categoria cadeți U18 feminin – 3000 m, elev caporal Diana Mureșan a obținut locul II, iar elev fruntaș, Anita Hopîrtean, locul III la aceeași categorie. Elevul Dragoș Floca, a obținut locul IV la categoria cadeți U16 masculin – 3000 m, iar Andrei Man, locul VI la categoria cadeți U18 masculin – 3000 m.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari Ziua Națională de Curățenie are ca obiectiv curățarea mediului înconjurător de deșeuri, formarea conștiinței și familiarizarea cu grija ce trebuie acordată permanent mediului înconjurător, un eveniment ce se desfășoară în baza unui protocol de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea