Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă PNL Alba: Numirea domnului Radu Coroama pentru functia de Director General al Fabricii de Arme Cugir nu are legatura cu Partidul National Liberal

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Numirea domnului Radu Coroama pentru functia de Director General al Fabricii de Arme Cugir nu are legatura cu Partidul National Liberal!

Urmare a articolului apărut în ziarul UNIREA, privind numirea psihologului Radu Coroamă, în funcția de Director General al Fabricii de Arme Cugir, precizăm faptul că aceasta aparține exclusiv Ministerului Economiei, prin reprezentanții săi din Consiliul de Administrație al Fabricii de Arme.

Citește și: Conducere nouă la Fabrica de Arme Cugir: Radu Coroamă, numit în funcția de director general. A mai lucrat la UM Cugir și SRI

Asa cum s-a precizat si in cadrul mesei rotunde, “225 de la prelucrarea otelului la productia pentru aparare”, din cadrul festivalului Toamna Cugireana pe data de 21 septembrie 2024, este nevoie de depolitizarea managementului companiilor cu capital de stat, iar managerii trebuie sa aiba acces la conducerea acestora doar pe baza de concurs, conform ordonantei 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, pe mandat de 4 ani și criteriile de performanță aferente.

Este important de precizat si faptul ca, in cazul vacantarii functiei de Director General al Fabricii de Arme Cugir, prin iesirea la pensie (asa cum a fost cazul concret acum), exista posibilitatea ca unul dintre membrii Consiliului de Adminsitratie sa preia interimar aceasta functie, pana la organizarea concursului conform legii mentionate anterior.

În pofida acestor prevederi, reprezentantii Ministerului Economiei au ales o numire pentru functia de Director General, pe criterii netransparente, care vine cu multe semne de intrebare privind buna credință a decidenților.

BIROUL DE PRESA AL PNL ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume de bani pot fi acordate, situații și condiții

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume de bani pot fi acordate, situații și condiții Persoanele singure și familiile din municipiul Alba Iulia vor putea primi ajutoare de urgență și ajutoare comunitare în baza unei anchete sociale, reiese dintr-un Proiect de Hotărâre inițiat de edilul municipiului Alba Iulia „privind stabilirea situațiilor deosebite în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea