Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

VIDEO. „Ghinion” pentru un șofer, în Alba Iulia: Polițiștii l-au „agățat” pe banda rezervată transportului public de persoane, de pe Ferdinand I

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

VIDEO. „Ghinion” pentru un șofer, în Alba Iulia: Polițiștii l-au „agățat” pe banda rezervată transportului public de persoane, de pe Ferdinand I

„Ghinion” pentru un șofer , astăzi 24 septembrie, în jurul orei 10:30, în municipiul Alba Iulia,  după ce autoritățile locale au anunțat faptul că, începând cu 23 septembrie 2024, banda I de pe Bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia va fi utilizată exclusiv de autobuzele și microbuzele STP și prestatorilor de servicii de transport public de persoane.

Citește și: VIDEO. Vagonul restaurant al Mocăniței din Alba Iulia, restaurat odinioară complet, un exemplu de AȘA NU!

Acesta a fost surprins de polițiști pe banda de circulație cuprinsă între intersecția cu Bulevardul Încoronării, din zona Gării și strada Olteniei destinată exclusiv transportului public de persoane, taximetrelor ori altor autovehicule abilitate, astfel șoferul va fi sancționat pe cale de consecință conform codului rutier aflat în vigoare.

YouTube video

Reamintim că pe banda de circulație cuprinsă între intersecția cu Bulevardul Încoronării, din zona Gării și strada Olteniei destinată transportului public de persoane parcarea sau staționarea celorlalte vehicule pe banda I, este interzisă – conform unui comunicat de presă remis de instituția Primăriei Municipiului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
2 Comentarii

Un comentariu

  1. Avatar

    Dede

    24 septembrie 2024 la 19:20

    Semnele de circulație puse arata ca este obligatoriu ca autobusele sa circule pe banda 1. Nu arata semn de interzis, cu rosu, ca nu au voie mașinile mici pe banda 1. Dacă șoferul dă în judecata primăria sau politia locala are șanse sa câștige în instanta!

  2. Avatar

    Sandu

    24 septembrie 2024 la 20:58

    Dupa logica lui Codru omul trebuie sa stea cu ochii pe ziare ca pe butelie sa afle ca inca o bucata din banda de autobuze este data in folosinta exclusiv pentru autobuze. Intreg proiectul cu mobilitatea este un mare rahat. Semafoarele vor bloca circulatia, plus ca la fiecare intersectie sunt alte reguli: la unele se circula in toate directiile, la altele trebuie sa fi atent sa dai prioritate masinilor, la altele pietonilor si alte imbecilitati. Daca vrei o circulatie buna in oras atunci se fac giratorii, dar stim noi cine este „pretenu” giratoriilor cu semafor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea