Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Stațiile ITP din toată țara vor fi închise pentru două zile. Anunțul Registrului Auto Român

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Stațiile ITP din toată țara vor fi închise pentru două zile. Anunțul Registrului Auto Român

Reprezentanții Registrului Auto Român au anunțat recent, faptul că stațiile ITP din România vor fi închise pentru două zile, la începutul lunii octombrie, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță la platformele pe care instituția le utilizează.

Citește și: Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Conducătorii auto nu vor putea accesa stațiile ITP în weekendul 5 – 6 octombrie 2024, deoarece reprezentanții RAR vor efectua o serie de lucrări de mentenanță asupra platformelor pe care le folosesc. Scopul acestor lucrări este de a îmbunătăți atât performanța, cât și securitatea platformelor utilizate.

Anunț important: Mentenanță programată în perioada 5-6 octombrie 2024.
Stimați clienți si colaboratori,
Vă informăm că, în intervalul sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 8:00 – duminică, 6 octombrie 2024, ora 24:00, Registrul Auto Român va desfășura lucrări de mentenanță și upgrade la infrastructura tehnică a sistemelor proprii. Aceste lucrări sunt esențiale pentru a asigura îmbunătățirea performanței și securității platformelor utilizate în cadrul activităților noastre curente.

Vor fi indisponibile activitatile cu stațiile ITP și atelierele TLV precum si serviciul programări activități la RAR. Ne prezentăm scuzele pentru inconvenientele create și vă mulțumim pentru înțelegerea și răbdarea acordată în vederea realizării acestor îmbunătățiri necesare”, a transmis Registrul Auto Român pe paginile de socializare.

Potrivit legislației în vigoare, fiecare autoturism care rulează pe drumurile publice trebuie să aibă, printre altele, o Inspecție Tehnică Periodică (ITP) valabilă. În condițiile în care autoturismul are o vechime mai mică de 12 ani, atunci inspecția se va efectua o dată la doi ani. În alte cazuri, se efectuează anual.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea