Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Sponsorizare de 30.000 de euro pe an pentru Miriam Bulgaru din partea unui afacerist român 

Bera Larisa

Publicat

în

Sponsorizare de 30.000 de euro pe an pentru Miriam Bulgaru din partea unui afacerist român

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a anunțat recent pe rețelele de socializare faptul că, va oferi o sponsorizare de 30.000 de euro pe an, tenismenei Miriam Bulgaru.

Citește și: Miriam Bulgaru, triumf la Țiriac Foundation Trophy: Primul trofeu WTA

„30k euro pe an din partea mea! Miriam Bulgaru, câștigătoarea Turneului WTA Țiriac Foundation Trophy de la București a urcat în clasament datorită reușitei până pe locul 175! La doar 25 de ani prin forțe proprii, fără nici un sponsor privat! Eu îi voi oferi, deoarece cred în ea, 30k euro pe an prin contract de sponsorizare și sunt 100% sigur ca în câteva luni va ajunge în primele 100 jucătoare de tenis din lume!” a transmis Paul Nicolau pe pagina de socializare.

Reaminitim faptul că, în finala disputată duminică, sportiva uniristă a învins-o în trei seturi pe Kathinka von Deichmann (30 de ani, WTA 199), din Liechtenstein. Miriam Bulgaru (25 de ani, 202 WTA) s-a impus cu 6-3, 1-6, 6-4. În setul 2, la scorul de 4-1 pentru oponenta sa, jucătoarea din Alba Iulia a solicitat un timeout medical.

Setul decisiv a fost pe muchie de cuțit. După două ore și trei minute de joc, Miriam Bulgaru și-a asigurat victoria și câștigarea turneului din Capitală, fructificând chiar prima minge de meci. Este primul trofeu WTA pentru Miriam Bulgaru, cea mai importantă performanță a carierei.

Trofeul i-a fost înmânat de Simona Halep și Nadia Comăneci.Miriam Bulgaru va urca spectaculos în ierarhia mondială, urmând să ajungă pe locul 178 mondial.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

21 septembrie 2024 | Ziua Recoltei la Aiud: Producători locali și spectacol artistic. PROGRAM

Bera Larisa

Publicat

în

21 septembrie 2024 | Ziua Recoltei la Aiud: Producători locali și spectacol artistic. PROGRAM Sâmbătă, 21 septembrie 2024 va avea loc Ziua Recoltei în Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea” din Aiud. Vizitatorii se vor bucura de legume și fructe de sezon și produse locale, dar și de un spectacol artistic. Citește și: 21-22 septembrie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea