Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Negocieri salariale la Uzina Mecanică Cugir. O parte din salariați protestează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Negocieri salariale la Uzina Mecanică Cugir. O parte din salariați protestează

Mai mulți salariați de la Uzina Mecanică Cugir au contactat redacția ziarulunirea.ro, susținând că au protestat astăzi, 17 septembrie prin întreruperea lucrului pentru o perioadă de timp, și faptul că au revendicări salariale.

Citește și: Achiziție pentru modernizarea liniei de producție la Uzina Mecanica Cugir S.A.: Licitația de 5 milioane de lei lansată pe SEAP

Oamenii invocă condițiile grele de muncă și se plâng de salariile mici raportate la volumul mare de muncă. Aceștia susțin că au protestat și săptămâna trecută, iar conducerea le-a promis o majorare de 15% a salariului, însă nu le-a fost acordată până în acest moment.

Toți avem salariul minim pe economie plus niște bani din vechime. Lumea iasă la pensie cu minimul pe economie. Ne-au mărit normele foarte mult, dar banii deloc. Condițiile de muncă sunt execrabile, mașinile sunt foarte vechi, nu sunt scule. Iarna e frig de înnebunești și vara leșină femeile de la căldură. Sunt doar cerințe și nu primim nimic decent înapoi. Salariile lor sunt indecente pe lângă ale noastre„, a declarat pentru ziarulunirea.ro un angajat al uzinei.

Contactat telefonic de redacția ziarulunire.ro, directorul Mircea Trifan spune că se poartă negocieri salariale cu sindicatele și încearcă să rezolve problema cât de curând.

Noi suntem în negocieri salariale cu sindicatele și încă nu le-am terminat. Într-adevăr angajații au oprit astăzi lucru, dar sper că nu este nici o problemă. În ceea ce privește condițiile de muncă, noi am făcut tot posibilul să oferim angajaților cele mai bune condiții. Investițiile pe care le-am făcut sunt mari și se vor vedea peste câțiva ani, nu o să se vadă mâine„, a declarat Mircea Trifan, directorul Uzinei Mecanică Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO. Proiectele de mobilitate din Alba Iulia și efecte. De ce SEMAFOARE în loc de SENSURI GIRATORII. Explicațiile primarului Gabriel Codru Pleșa

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO. Proiectele de mobilitate din Alba Iulia și efecte. De ce SEMAFOARE în loc de SENSURI GIRATORII. Explicațiile primarului Gabriel Codru Pleșa Ce efecte vor avea lucrările și proiectele de mobilitate urbană din municipiul Alba Iulia? Este nu doar o întrebare ci și o curiozitate a multora dintre cetățenii urbei din Ardeal, după o îndelungă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea