Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

LIVE VIDEO | La Alba Iulia se face recepția la lotul 1 de mobilitate, începând de la podul peste râul Mureș

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | La Alba Iulia se face recepția la lotul 1 de mobilitate, începând de la podul peste râul Mureș

După ce zilele trecute, a fost efectuată recepția din cadrul celui de-al doilea contract de mobilitate urbană, respectiv pe întregul Bulevard al Republicii, astăzi, 17 septembrie 2024, începând cu ora 11.00, reprezentații primăriei fac recepția și la lotul 1 de mobilitate, începând de la podul peste râul Mureș.

Citește și: FOTO | Lucrările de modernizare a Bulevardului Republicii din Alba Iulia s-au încheiat. A fost efectuată recepția lucrărilor

În sfârșit, după o lungă perioadă de praf și disconfort pentru cetățeni, lucrările de pe lotul 1 de mobilitate au ajuns la final.

Lucrările la primul proiect de mobilitate urbană din Alba Iulia pe tronsonul care cuprinde străzile Regimentul V Vânători, bulevardul Ferdinand și Ion I.C. Brătianu, fiind atribuite firmei Elis Pavaje SRL și având o valoare de 28,69 milioane lei fără TVA, au fost finalizate Lucrările de pe al doilea tronson au cuprins străzile Ardealului, Tudor Vladimirescu, Turnătoriei si Cabanei.

În final s-au reabilitat 11,40 km de infrastructură pietonală, 6,549 km existenți de infrastructură de transport public, s-au creat 8,910 km de benzi dedicate transportului public, s-au amenajat 6,525 km de piste pentru bicicliști, s-au modernizat 24 stații de autobuz și s-au plantat în jur de 600 arbori și arbuști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Primăria Ciugud a lansat o campanie de strângere de fonduri  pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați: „După potop, reconstruim speranța”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Primăria Ciugud a lansat o campanie de strângere de fonduri  pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați: „După potop, reconstruim speranța” Primăria Comunei Ciugud din județul Alba a lansat astăzi, 17 septembrie 2024, un apel umanitar pentru strângerea de fonduri pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați, după ce apele au devastat comunități întregi, lăsând zeci de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea