Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Lucrări în ritm alert în satele din Ciugud: Se amenajează trotuare, poduri de acces și se modernizează străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări în ritm alert în satele din Ciugud: Se amenajează trotuare, poduri de acces și se modernizează străzi

Se lucrează în ritm alert în satele din Ciugud, unde se încheie o săptămână plină pe șantierele deschise în diferite zone ale comunei.

Astfel, s-a continuat cu lucrările de amenajare a trotuarelor între Ciugud și Șeușa, o investiție extrem de importantă pentru siguranța pietonilor. Și în Zona de Dezvoltare Economică, pe Strada Europei, s-a lucrat intens la montarea bordurilor și la amenajarea trotuarelor, strada urmând a fi ulterior asfaltată.

Citește și: Investiție de 9 milioane de euro în comuna Ciugud, după ce școala smart a devenit mică și neîncăpătoare: „Nu lăsăm să moară școala de la țară!”

”La Hăpria, lucrăm la amenajarea podurilor de acces și la reabilitarea clădirii vechii școli, căreia îi vom da utilitate pentru comunitate.

În paralel, continuăm să lucrăm pe străzile incluse în proiectul finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, unde avem 20 de străzi care sunt în curs de modernizare. În cadrul acestui proiect, am continuat turnarea asfaltului pe străzi din Ciugud și Șeușa, iar la Teleac ridicăm căminele de canalizare și pregătim turnarea ultimului strat de asfalt.

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea dumnevoastră și ne cerem scuze pentru disconfortul creat de șantiere”, au anunțat reprezentanții administrației locale de la Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Conducere nouă la Fabrica de Arme Cugir: Radu Coroamă, numit în funcția de director general. A mai lucrat la UM Cugir și SRI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conducere nouă la Fabrica de Arme Cugir: Radu Coroamă, numit în funcția de director general. A mai lucrat la UM Cugir și SRI Consiliul de Administrațieie de la Fabrica de Arme Cugir l-a votat, la recomandarea ROMARM, pe Radu Coroamă pentru funcția de director general, în locul fostului director, inginerul Grațian Duma, al cărui mandate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea