Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

VIDEO | Adio inundații în zona cimitirului din Alba Iulia: Au început lucrările de dublarea conductei de canalizare. Când vor fi finalizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adio inundații în zona cimitirului din Alba Iulia: Au început lucrările de dublarea conductei de canalizare. Când vor fi finalizate

Se lucrează pe ultimul tronson al loturilor de mobilitate urbană – dublarea conductei de canalizare din zona cimitirului. Se estimează că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii octombrie.

Citește și: Cartier nou în Alba Iulia cu peste 3500 de apartamente, hotel cu 12 etaje, parcuri, grădinițe și creșe. Proiect aflat în consultare publică

În aceste zile a început execuția lucrărilor de dublare a conductei de canalizare din zona cimitirului municipal, lucrări pentru care am întârziat cu aproape 3 luni finalizarea ultimului lot al proiectului de mobilitate, dar care erau absolut necesare.

”După cum bine știm, la orice ploaie mai serioasă în acea zonă erau mari probleme cu preluarea și transportul apelor pluviale, fiindcă vechea rețea era subdimensionată.

Chiar dacă, inițial, această problemă nu s-ar fi rezolvat prin lucrările de mobilitate, am preferat să le întârziem decât să „îngropăm gunoiul sub preș” și să ne trezim, la următoarea ploaie, că suntem în aceeași situație.

Am hotărât, alături de constructor, proiectanți și colegii de la APA CTTA, să dublăm porțiunea de conductă subdimensionată, anume de la intersecția cu strada Octavian Goga și până la strada Traian”, a anunțat Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Dublarea, pe toată lungimea de 480m, se va face cu conducte ceramice cu diametrul interior de 100cm și cămine de vizitare, care vor fi așezate în paralel cu vechea conductă.

Sperăm ca până la sfârșitul lunii octombrie să finalizăm aceste lucrări și să scăpăm de disconfortul creat în zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Programul de funcționare al Biroului Unic din Carolina Mall va fi prelungit. Anunțul Primăriei Municipiului Alba  Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Programul de funcționare al Biroului Unic din Carolina Mall va fi prelungit. Anunțul Primăriei Municipiului Alba  Iulia Începând cu 16 septembrie 2024, programul de funcționare al Biroului Unic din Carolina Mall va fi prelungit, au anunțat reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia în 13 septembrie 2024. Citește și: 19 consilieri locali de la Primăria Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea