Rămâi conectat

Monden-Clubbing

1 noiembrie 2024. Alba Iulia Bass & Drums, concert aniversar la doi ani de muzică și pasiune: „Promite să fie memorabil”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

1 noiembrie 2024. Alba Iulia Bass & Drums, concert aniversar la doi ani de muzică și pasiune: „Promite să fie memorabil”

Alba Iulia Bass & Drums, proiect implementat de Asociația Culturală Artele Cetății și sprijinit de primăria Alba Iulia, promite în 1 noiembrie 2024, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Alba Iulia, o experiență unică pentru toți iubitorii de muzică cu prilejul aniversării a doi ani de activitate.

 

„Sărbătorim al doilea an de muzică și pasiune la AIBD cu un concert aniversar ce promite să fie memorabil!

Pregătiți-vă pentru o seară plină de surprize, cu invitați speciali care vor aduce un plus de magie pe scenă.

Detaliile sunt încă secrete, dar vă asigurăm că va fi o experiență unică pentru toți iubitorii de muzică. Rămâneți aproape pentru a descoperi mai multe despre acest eveniment special!

Un lucru e sigur. Intrarea e liberă!!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

12-16 septembrie 2024 | PROGRAMUL Festivalului Internațional de Teatru de Tineret APOLLO: 67 de artiști, 11 trupe, companii de teatru private, independente și teatre instituționalizate din 8 țări, la ediția aniversară

Ziarul Unirea

Publicat

în

12-16 septembrie 2024 | PROGRAMUL Festivalului Internațional de Teatru de Tineret APOLLO: 67 de artiști, 11 trupe, companii de teatru private, independente și teatre instituționalizate din 8 țări, la ediția aniversară Joi, 12 septembrie 2024, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Grupul Skepsis vă invită la Ceremonia de Deschidere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea