Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un minor de 12 ani, din Alba Iulia, a ajuns la spital cu răni grave după ce o bară de fotbal i-a căzut pe mână. În ce stare se află băiatul

Bera Larisa

Publicat

în

Un minor de 12 ani, din Alba Iulia, a ajuns la spital cu răni grave după ce o bară de fotbal i-a căzut pe mână. În ce stare se află băiatul

În data de 4 septembrie, un minor de 12 din Alba a ajuns la spital cu răni grave după ce o bară de fotbal i-a căzut pe mână și i-a strivit trei degete.

Citește și: APEL UMANITAR pentru Sebi Coman, băiețelul din Alba diagnosticat cu autism: Are nevoie de ajutor financiar pentru o altă intervenție la clinica din Viena

Foto arhivă

Copilul a fost dus la un spitalul din judeţ, însă din cauza rănilor suferite a fost transferat la o unitatea medicală din Cluj-Napoca. Aici, medicii au luat decizia să-i amputeze unul dintre degete, potrivit observatornews.ro

Incidentul s-a petrecut în curtea Şcolii Gimnaziale Vasile Goldiş din judeţul Alba. Deşi sunt încă în vacanţă, copilul de 12 ani împreună cu alţi colegi s-au gândit să profite de timpul liber şi să joace un meci de fotbal pe terenul din curtea unităţii de învăţământ. La un moment dat, însă, băiatul a apărat cu brio o lovitură, iar în acea clipă, de bucurie a sărit şi s-a prins de bara transversală a porţii. În fracţiune de secundă, structura metalică a cedat şi a picat pe mâna copilului.

„Un minor în vârstă de 12 ani din municipiul Alba Iulia, în timp ce se afla pe terenul de sport din incinta unei şcoli gimnaziale, a suferit leziuni la o mână, după ce poarta de fotbal s-ar fi desprins din sistemul fixare”, a declarat Mădălina Crişan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

Speriați, ceilalţi colegi ai băiatului au cerut ajutorul medicilor, iar copilul de 12 ani a fost dus la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, însă din cauza rănilor grave, s-a luat decizia ca acesta să fie transferat la o unitate medicală din Cluj-Napoca. Acolo, doctorii au decis să-i amputeze unul dintre degete.

Baza sportivă din curtea şcolii este una nouă

„A suferit un traumatism la mâna dreaptă, prin strivire, la degetele doi, trei şi patru, la şcoala unde învaţă. Am fost transferați de urgență, după apelul la 112, cu SMURD-ul, la chirurgie plastică şi reparatorie din Cluj, unde a suferit o primă operaţie. A urmat o a doua operaţie, unde din degetul trei i-a trebuit amputată prima falangă, partea de sus”, a spus mama băiatului.

Baza sportivă din curtea şcolii este una nouă, însă, până în acest moment, încă nu s-a făcut recepţia terenului de fotbal, deşi cei mici se joacă acolo constant. Acum, polițiștii urmează să stabilească cine se face vinovat de nefericitul incident.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 28 august 2024, un minor în vârstă de 12 ani, din Alba Iulia, în timp ce se afla pe un teren de sport aflat în incinta unei școli gimnaziale, a suferit leziuni la o mână din cauză că o poată de fotbal s-ar fi desprins din sistemul de fixare.
Minorul a ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale, iar incidentul nu a fost sesizat poliției.

În legătură cu acesta, sunt efectuate cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Urs surprins gonind pe șosea, în miez de noapte, pe o stradă din Pianu de Jos

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Urs surprins gonind pe șosea, în miez de noapte, pe o stradă din Pianu de Jos Un urs a fost filmat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă de la ieșirea din comuna Pianu de Jos, chiar în zona locuită de oameni. Animalul fugea speriat pe șosea. Citește și: VIDEO | […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea