Rămâi conectat

Actualitate

PENSII 2024: Când intră pensiile pe card în luna septembrie

Bera Larisa

Publicat

în

PENSII 2024: Când intră pensiile pe card în luna septembrie

Milioane de români așteaptă cu sufletul la gură prima jumătate a lunii septembrie, în contextul recalcurării pensiilor. Pentru unii dintre ei, luna septembrie poate aduce majorarea veniturilor, însă pentru alții situația este incertă, deoarece nu au primit deciziile de recalculare la domiciliu.

Citește și: Recalculare pensii 2024: Sute de persoane din Alba nu au primit încă deciziile. Ce spune șefa Casei de Pensii

Există mulţi pensionari care s-au declarat şocaţi de înştiinţările primite după recalcularea pensiilor, iar specialiştii recomandă tuturor să aştepte concret momentul în care intră în posesia banilor, pentru a vedea noua situaţie financiară, iar abia apoi să decidă dacă sunt mulţumiţi sau dacă chiar vor să cheme autorităţile în instanţă.

Iar pentru momentul în care intră în posesia banilor, pensionarii mai au de aşteptat câteva zile, poate chiar ceva mai mult în cazul celor care primesc banii de pensie direct pe card.

Distribuirea pensiilor în septembrie 2024

Autorităţile dau asigurări că pensiile, majorate sau nu, ar urma să fie încasate de pensionari ca de obicei, în prima jumătate a lunii septembrie. Doar punctual există pericolul ca o persoană sau alta să primească banii cu o mică întârziere, asta şi în funcţie de modul în care autorităţile colaborează cu băncile sau cu Poşta Română.

Astfel, este de aşteptat ca pensionarii care primesc banii prin poştă să înceapă să primească pensiile începând cu ziua de luni, 2 septembrie 2024, iar cei care primesc pensiile pe card să înceapă să primească pensiile începând cu ziua de joi, 12 septembrie 2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii de urmaș 2024: Benefeciarii trebuie să prezinte adeverințele de studiu în termen de 10 zile calenderistice de la începerea anului școlar. Precizările Casei de Pensii Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Pensii de urmaș 2024: Benefeciarii trebuie să prezinte adeverințele de studiu în termen de 10 zile calenderistice de la începerea anului școlar. Precizările Casei de Pensii Alba Începutul anului școlar 2024- 2025 se aproprie cu pași repezi. În acest context, Casa de Pensii Alba a venit cu precizări referitoare la pensiile de urmaș. Benefeciarii au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea