Rămâi conectat

Sport

Renaștere a fotbalului la Câmpeni: Un prim meci oficial, sâmbătă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Renaștere a fotbalului la Câmpeni

La Câmpeni revine fotbalul, un sport iubit de toți cetățenii, după o pauză îndelungată, iar Sportul Câmpeni preia o istorie frumoasă a fostelor Foresta și Arieșul.

Echipa va lua startul din Liga a 5-a, urmând să evolueze pe stadionul din oraș, acesta fiind achiziționat de autoritățile locale și renovat pentru a îndeplini condițiile impuse de AJF pentru a se putea desfășura jocuri în condiții decente. Se dorește crearea unei echipe care să se dezvolte sănătos, pas cu pas, pornind din Liga a 5-a, iar în viitorul apropiat să se atace promovarea și să se formeze un lot care să fie competitiv la nivelul Ligii a 4-a.

Fondatorii clubului Sportul Câmpeni au parte de sprijinul Primăriei Câmpeni si al mai multor oameni bine intentionați din oraș care sprijină activitatea. S-a creionat lotul cu jucători cu experiență din zona Munților Apuseni, printre care ii amintim pe Cosmin Stan, Mihai Negrea, Marian Petricele, Adi Adam, Radu Bălșan, Paul Mucea, Andrei Corcheș sau Adi Gligor, iar pas cu pas vor mai fi înregimentați jucători tineri, cu potențial, din rândul juniorilor care fac parte din club.

Echipa va fi coordonată de pe banca tehnică de Daniel Tutuian, iar obiectivul echipei va fi ocuparea locurilor 1-3 în cadrul seriei I din Liga a 5-a, toți locuitorii din zonă ducând dorul unor derby-uri cu echipele Cuprirom Abrud, Arieșul Apuseni Baia de Arieș sau Viitorul Roșia Montană.

Primul joc va avea loc sâmbătă 31 august, de la ora 17.30, pe stadionul din Câmpeni, în compania celor de la Arieșul Apuseni Baia de Arieș, în cadrul turului I al Cupei României. De urmărit un fotbal județean care pare să se dezvolte în cât mai multe zone!

(L.V.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Avatar

    Ioan Georgescu Sîrb

    29 august 2024 la 17:59

    Sper ca ,,greii” orașului să ajute fotbalul local nu doar cu vorbe. În ultimii ani de viață a Forestei Câmpeni s-au cam tras pe fese în frunte cu primarul de atunci. Probabil noii investitori locali privesc altfel lucrurile.
    Îmi amintesc perioada când s-a desfințat echipa, era chiar în perioada alegerilor locale și lumea era împărțită pentru a-și alege primul om al orașului, unii optau pentru vechiul primar, dl. Oprean alții pentru un viitor mai luminos😁,viitor pe care l-am votat și noi cei care făceam parte din ultima gardă a Forestei, pe vremea aceia eu făcând parte din staful echipei. Noi cei din staf am fost chemați la primărie de către viitorul primar și în schimbul votului noastru și al familiilor noastre ne garanta sustinere deplină pentru echipă. Ne-am chinuit cu bani proprii și cu ajutorul a câtorva persoane de bună credință să avem rezultate peste așteptări și chiar să terminăm campionatul pe primil loc și promovând totodată într-o ligă superioară, liga a 4-a dacă nu mă înșel, luptă ce am dus-o cu FC Gugir până în ultima etapă. Foarte entuziazmați am mers la primărie să stabilim programul pentru viitor și întâlnirea cu noua conducere a primăriei a durat 2 – 3 minute, răspunsul primarului a fost unul scurt; Dracul v-a pus să promovați că nu sunt bani pentru fotbal. Cu cuvintele astea a luat sfârșit era Forestei Câmpeni, așa că cei ce iubesc fotbalul din Câmpeni pot să-i mulțumească d.nului ex-primar ce era în funcție. Alături de mine era și Ionică Oneț o celebritate a fotbalului local care poate confirma cele scrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, calificare istorică în grupele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificare istorică în grupele Cupei României CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în premieră în grupele Cupei României la fotbal. În fața unei asistențe-record pentru ultimii ani, peste 4 mii de oameni pe Stadionul „Cetate”, „alb-negrii” au eliminat la lovituri de departajare (5-4) divizionara secundă FCU 1948 Craiova. La finalul timpului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea