Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri din Buceredea Grânoasă, REȚINUȚI de polițiști: Aceștia ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui consătean și l-ar fi amenințat.

Bera Larisa

Publicat

în

Doi tineri din Buceredea Grânoasă, REȚINUȚI de polițiști: Aceștia ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui consătean și l-ar fi amenințat.

Doi tineri de 27 și 29 de ani, din comuna Burcerdea Grânoasă, au fost reținuți pentru violare de domiciliu și amenințare. Aceștia au pătruns fără drept, în locuința un tânăr de 31 de ani, din aceeași comună și l-ar fi amenințat.

Citește și: Bărbat de 55 de ani din Straja, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut fratele. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 august 2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 27 și 29 de ani, din comuna Burcerdea Grânoasă, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violare de domiciliu.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 25/26 august 2024, pe fondul unor neînțelegeri avute cu un tânăr de 31 de ani, din aceeași comună, ar fi pătruns, fără drept, în locuința acestuia și l-ar fi amenințat.

Cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi, 29 august 2024: Noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, la Cugir și la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Joi, 29 august 2024: Noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, la Cugir și la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Joi, 29 august 2024, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba lansează din nou îndemnul „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” pentru participanții la cercurile de scriere creativă din Alba Iulia și Cugir. Întâlnirea va avea loc începând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea