Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Continuă lucrările pentru modernizarea DJ 705, Zlatna- Almașu Mare: Etapa de consolidări se apropie de final

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Continuă lucrările pentru modernizarea DJ 705, Zlatna- Almașu Mare: Etapa de consolidări se apropie de final

Drumul județean DJ 705, care leagă localitățile Zlatna și Almațu Mare, este într-o fază avansată de modernizare, conform informațiilor oferite de Marius Hațegan, vicepreședinteșe Consiliul Județean Alba. Proiectul se aproprie de finalizarea etapelor de consolidări.

Citește și: Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: Drumurile Zlatna-Almașu Mare și Vingard-Ohaba vor fi reabilitate ÎNAINTE DE TERMEN!

„Lucrările pentru modernizarea Drumului Județean 705, Zlatna-Almașu Mare, sunt în derulare! În cursul zilei de astăzi, am revenit pe acest șantier și pot anunța faptul că ne pregătim să finalizăm partea de consolidări, mai precis zidurile de sprijin. La momentul de față sunt executați 370 de metri liniari și urmează încă 100” a precizat Marius Hațegan într-o postare pe pagina de Facebook.

Lucrările includ amenajarea rigolelor, terasamente și finalizarea podețelor. „În ceea ce privește partea de podețe, lucrările sunt deja încheiate. De săptămâna viitoare, ne vom ocupa de terasamente și rigole” a adăugat vicepreședintele.

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, a subliniat importanța acestui proiect și a exprimat optimismul că lucrările vor fi finalizate înainte de termenul stabilit în contract. „Trag nădejde că și acest drum, la fel ca în multe alte cazuri, va fi finalizat înainte de termenul prevăzut în contract. Tuturor drumuri bune!” a transmis Marius Hațegan.

Reamintim faptul că, finanțarea pentru proiect vine din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin programul „Anghel Saligny”, iar suma investiției este 31.188.417,78 lei, cu T.V.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Lucrări pe ultima sută de metri pe strada Aleea Sportivă din Teiuș: ”Finalizăm în scurt timp pentru a putea ataca celelalte străzi deja excavate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări pe ultima sută de metri pe strada Aleea Sportivă din Teiuș: ”Finalizăm în scurt timp pentru a putea ataca celelalte străzi deja excavate” Lucrări de pe strada Aleea Sportivă din Teiuș au ajuns pe ultima sută de metri. Administrația locală intenționează să le finalizeze în scurt timp pentru a putea ataca celelalte străzi deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea