Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia, 100 de ani! Astăzi, Centenarul „alb-negrilor”: expoziție de fotografie, meciul fostelor glorii pe „Cetate” și lansare Fan Shop oficial!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia, la Centenar: astăzi, vineri 16 august 2024, expoziție de fotografii la Palatul Principilor, meci de old boys pe „Cetate” cu fostele glorii, cu acest prilej lansându-se primul Fan Shop oficial, la arena albaiuliană!

Vineri, 16 august 2024, este o zi specială pentru Unirea Alba Iulia, clubul din Cetatea Marii Uniri aniversând Centenarul, respectiv un secol de la înființare. Pentru a marca acest moment deosebit, oficialii clubului au pregătit un program aparte, prin care să celebreze un eveniment de seamă din existența echipei albaiuliene.

Ne vedem din nou pe stadionul „Cetate” pentru a celebra împreună 100 de ani de istorie, 100 de ani de când la Alba Iulia s-a rostit pentru prima dată Unirea Alba Iulia! Nume importante, nume care au scris istorie pe „Cetate” revin la Alba Iulia pentru a îmbrăca din nou tricoul echipei noastre. Aurel Șunda, Alexandru Pelici, Cristian Pustai și Cornel Țălnar vor sta din nou pe banca tehnică pentru meciul demonstrativ de ” Old Boys”!

Pe teren vor intra jucători precum Ovidiu Maier, Alin Paleacu, Dionisie Bumb, Darius Miclea, Adorian Himcinschi,Vasile Jercălău, Dan Iurișniți, Remus Chivescu, Petru Țurcaș, Mihai Mincă, Cornel Cașolțan, Marius Lungu, Mircea Stanciu, Sorin Mărginean, Bogdan Bucurică, Marius Vlădoi, Codruț Ciobanu, Eduard Schuller, Adrian Bicheși, Mircea Oprea și mulți alții!„, este anunțul clubului din Cetatea Marii Uniri.

*Lansarea primului Fan Shop oficial”

La aniversarea Centenarului oficialii clubului au pregătit o surpriză pentru fanii noștri, lansarea FANS SHOP-ul oficial al echipei noastre!
Pentru că această echipă are o istorie bogată, ne dorim să ducem totul la următorul nivel, iar voi, suporterii echipei noastre veți avea parte începând de mâine de primul FAN SHOP oficial, cu produse oficiale ale echipei noastre.
Vineri, începând cu ora 16:00, în zona de acces la tribuna I, puteți să achiziționați tricouri oficiale de joc, tricouri aniversare Centenar, hanorac, eșarfe, fanioane, rucsacuri, tricouri de prezentare, trening de prezentare și multe alte surprize! Iubitorii clubului Unirea Alba Iulia au o ocazie UNICĂ să-și achiziționeze tricouri de joc sau tricouri aniversare, care ulterior pot fi semnate de toți participanții la meciul demonstrativ, asta pentru că la finalul meciului va exista și o sesiune de fotografii și autografe. Ce mai aștepți? Hai la Centenar să ne bucurăm împreună de sărbătorirea a 100 de ani de existență, 100 de ani de istorie, 100 de ani de pasiune, 100 de ani de când rostim HAI UNIREA„, au mai transmis reprezentanții clubului din Cetatea Marii Uniri


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vicecampioana Volei Alba Blaj și-a reluat pregătirile | Reunire sub comanda antrenorului Marco Musso, programul jocurilor de pregătire

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, vicecampioana României, și-a reluat pregătirile, la primul antrenament sub comanda antrenorului italian Marco Musso fiind prezente 11 voleibaliste În perioada 18-20 septembrie în „Alba Blaj”Arena va fi un turneu de pregătire, cu CSM Constanța, CSM Târgoviște și Vasas Budapesta La primul antrenament, desfășurat în sala de forță a Sălii Polivalente, au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea