Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | Expoziție ”Retromobil” la Câmpeni: Bijuteriile pe patru roți, expuse în Piața Avram Iancu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Expoziție ”Retromobil” la Câmpeni: Bijuteriile pe patru roți, expuse în Piața Avram Iancu

Piața Avram Iancu din Câmpeni s-a transformat duminică, 11 august 2024, într-un muzeu în aer liber dedicat pasionaților de vehicule istorice.

Majoritatea bijuteriilor pe patru roți care au fost expuse la eveniment fac parte din Retromobil Sucursala Alba, dar au fost prezenți și pasionați din Cluj, Sibiu și unul venit tocmai din Serbia.

Participanții au avut parte de o adevărată aventură în zona Apusenilor, în cadrul Apuseni Retro Raid, mai exact o plimbare în natură în weekend-ul 9-11 august, totul culminând cu evenimentul din Piața Avram Iancu din Câmpeni.

YouTube video

Retromobil Club România, cea mai importantă asociație de profil din țară, are ca scop principal menținerea vehiculelor istorice în stare optimă și cultivarea pasiunii pentru colecționare și restaurare.

Cu o tradiție internațională solidă, Retromobil Club România a fost acceptat ca membru al Federației Internaționale a Vehiculelor Ance (F.I.V.A.) în 2003, la Adunarea Generală din Malaga, și organizează evenimente de marcă incluse în calendarul F.I.V.A. Clubul, care reunește peste 4500 de membri și filiale în toată țara și diaspora, promovează cu mândrie vehicule istorice românești de la ARO, DACIA, TV și altele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri de polițiștii și jandarmii din Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 70.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri de polițiștii și jandarmii din Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 70.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea