Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Horațiu Florea: Este momentul să ne hotărâm ce fel de țară vrem

Ziarul Unirea

Publicat

în

Este momentul să ne hotărâm ce fel de țară vrem.

Una în care premierul visându-se președinte vorbește despre capra cu trei iezi în loc să decidă în mod demn că ministrul Rafila trebuie să își asume situația din sistemul sanitar sau una în care să existe bun simț, răspundere și respect? La Pantelimon au murit 17 oameni…

PSD transformă guvernarea într-un exercițiu de PR în timp ce românii mor în spitale, stau ore nesfârșite în trafic sau le sunt amenințate veniturile prin impozite care arată lăcomia unor politicieni care nu înțeleg cum și mai ales de ce este necesară o anumită politică fiscală. Cu astfel de oameni salvarea pare să fie o sarcină individuală. Acceptăm asta?

Cu Marcel Ciolacu premier, România este țara unor tragedii despre care PSD nu are curaj să vorbească. Omul e chiar nervos când este întrebat. Domnule Ciolacu într-o democrație cetățenii întreabă și politicienii răspund. Înțelegeți?

Pentru cei oripilați de scandalul de la Spitalul Pantelimon vă rog să priviți câteva realități despre care vorbim mai rar dar care arată nivelul de competență al PSD.

30 octombrie 2015 incendiul de la Colectiv- 65 de morți, sute de persoane rănite rămase cu cicatrici pe viață, sute de vieți distruse.

România continuă să trimită cazuri de mari arși în străinătate.

Nicolae Bănicioiu, ministru PSD nu angajează nicio răspundere, PR-ul a funcționat și de această dată. Părinții își plâng însă fii și ficele, nu aplaudă exercițiile salvatoare de PR.

Pe 4 iunie 2024 dosarul care a vizat cercetarea condițiilor în care au avut loc procedurile instituționale și medicale a fost clasat. Nimic de adăugat….

În timp ce noi vorbim despre toate aceste lucruri Marcel Ciolacu vrea să devină critic literar. Apreciez că tot ce poate analiza este Capra cu trei iezi. Atât s-a putut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Undă verde de la APM Alba pentru realizarea Centurii ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia: Unde vor fi realizate giratorii, pasaje, viaducte și un pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Undă verde de la APM Alba pentru realizarea Centurii ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia: Unde vor fi realizate giratorii, pasaje, viaducte și un pod Autoritatea competentă pentru protecția mediului Alba a decis, ca urmare a consultărilor desfășurate în cadrul ședinței Comisiei de analiză tehnică din data de 6 august 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea