Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT în Ocna Mureș | O tânăra de 18 ani a ajuns la spital, în urma coliziunii dintre două mașini

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT în Ocna Mureș | O tânăra de 18 ani a ajuns la spital, în urma coliziunii dintre două mașini

Un accident a avut loc miercuri, 7 august, în jurul orei 23.45 pe strada Mihai Eminescu din orașul Ocna Mureș. Coliziunea dintre cele două mașini implicate, s-a produs din cauza nerespectării distanței corespunzătare.

Citește și: ACCIDENT rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Coliziune între două mașini, în care se aflau 5 persoane

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 august 2024, în jurul orei 23.45, polițiștii din Ocna Mureș au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mihai Eminescu din orașul Ocna Mureș.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că o tânără de 21 de ani, din localitatea Fărău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu din orașul Ocna Mureș, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Ocna Mureș.

În urma acestui eveniment rutier, o tânără de 18 ani, pasageră dreapta față în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, a suferit leziuni corporale, fiind transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători implicați în accident au fost testați atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drogtest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat Un accident rutier a avut loc joi, 8 august, în jurul orei 13.00, pe raza localității Miraslău. Un biciclist a fost lovit de o mașină. Citește și: ACCIDENT în Ocna Mureș | O tânăra de 18 ani a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea