Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Lucrări de reabilitare la Școala din Sântimbru, printr-o finanțare nerambursabilă de peste 1 milion de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Școala din Sântimbru, printr-o finanțare nerambursabilă de peste 1 milion de euro

Se lucrează la ”foc continuu” la Școala din Sântimbru, stadiul lucrărilor începute la sfârșitul lunii iunie avansând în ritm alert. Urmează reabilitarea Grădiniței din Sântimbru și a Școlii din Sântimbru Fabrică, totul printr-o finanțare nerambursabilă de peste 1 milion de euro, prin PNRR, obținută de administrația locală.

Citește și: Bani pentru elaborarea Planului Urbanistic General la Sântimbru și în alte 24 de comune din județ: Fondurile, alocate de Ministerul Dezvoltării si prin repartizarea CJ Alba

”Șantierul cu lucrările de reabilitare pentru Școala din Sântimbru arată foarte bine. Am văzut din start un mod de lucru profesionist din partea echipei de constructori și asta ne-a bucurat foarte mult.

De asemenea, după cum puteți vedea în imagini, ca să facem un lucru așa cum trebuie făcut, AM PORNIT treaba de la ”RĂDĂCINĂ”, continuăm pas cu pas, încăpere cu încăpere și abia așteptăm rezultatul final.

Vă reamintim că dotările noastre sunt deja de ultimă generație și în urma unei NOI FINANȚĂRI pe care am castigat-o acum câteva luni, școlile și grădinițele noastre și mai ales copiii dumneavoastră, se vor bucura de tot ce este mai bun!

Ne dorim să asigurăm condiții deosebite pentru învătare în comuna noastră așa încât tot mai mulți părinți să înțeleagă pentru copiii lor oportunitatea de a alege școala din satul unde locuiesc și mai puțîn o școală din oraș (ne aflăm deja peste multe dintre ele)”, a transmis Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție majoră în infrastructura de alimentare cu apă în comuna Vidra: Licitația de peste 9 milioane de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Investiție majoră în infrastructura de alimentare cu apă în comuna Vidra: Licitația de peste 9 milioane de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Vidra, din județul Alba, a lansat recent licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea proiectului „Alimentare cu apă potabilă”, destinat să îmbunătățească infrastructura de apă din localitate. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea