Rămâi conectat

Sport

La prima ediție a Cupei Soda, învingătoare Școala de Fotbal Valea Frumoasei și Star Pro Optimum

Dan HENEGAR

Publicat

în

La prima ediție a Cupei Soda, învingătoare Școala de Fotbal Valea Frumoasei și Star Pro Optimum

În weekend, la Ocna Mureș, s-a desfășurat prima ediție a Cupei Soda, competiție fotbalistică ce a reunit participantele la două categorii de vârstă. La Under 15 (copii născuți în anul 2010 și mai mici) s-a impus Școala de Fotbal Valea Frumoasei, care a învins în finală pe Viitorul Târgu Mureș, scor 2-0. Echipa gazdă s-a clasat pe locul al treilea, după ce a câștigat finala mică cu scorul de 3-1. Au participat 6 echipe, repartizate inițial în două grupe, alături de laureate mai fiind Școala de Fotbal Liviu Feraru, Interstar Sibiu, Școala de Fotbal Valea Frumoasei 2.

La Under 13 (copii născuți în anul 2012 și mai tineri), podiumul a fost următorul: Star Pro Optimum 1 (antrenor Filip Morar) – locul întâi, Interstar Sibiu – locul secund, A&A Târnăveni – locul trei. Au mai concurat CS Ocna Mureș, Juniorul Aiud, Star Pro Optimum 2, Vulturii Târgu Mureș, Erro Sibiu, Kinder Teiuș, Bayern Câmpia Turzii, Mureșul Luduș și Pro Skills Cluj-Napoca. Au fost acordate și trofee individuale, pentru golgheter, cel mai bun portar și cel mai bun jucător. Pe această cale, organizatorii mulțumesc pentru sprijin Primăriei și Consiliului Local Ocna Mureș.

Foto: CS Ocna Mureș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Campionatul Munților Apuseni 2024, Sohodol (seniori) și Bistra (copii) au cucerit trofeul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Campionatul Munților Apuseni ediția 2024 și-a desemnat câștigătoarele în urma finalelor găzduite de Sălciua: Sohodol, la seniori (a cucerit trofeul după o pauză de 8 ani) și Bistra, la copii. „Ne bucură faptul că, deși competiția a devenit una tradițională, desfășurându-se de 15 ani, în continuare se menține crescut interesul în zonă. Mergem înainte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea