Rămâi conectat

Curier Județean

Deputatul Alin Ignat, se desparte de afacerea de familie: Gavroche – Cafe. Brasserie, renumitul local din Alba Iulia, își închide porțile după 11 ani de activitate

Bera Larisa

Publicat

în

Deputatul Alin Ignat, se desparte de afacerea de familie: Gavroche – Cafe. Brasserie, renumitul local din Alba Iulia, își închide porțile după 11 ani de activitate

După mai bine de 11 ani de activitate, Gavroche – Cafe. Brasserie, afacerea de familie a deputatului Alin Ignat, își va închide porțile pe 12 august. De-a lungul timpului, acest local a fost un loc apreciat de comunitate, oferind o atmosferă plăcută, design rafinat și preparate cu arome distincte.

Citește și: Comunicat de presă Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă.”

În această perioadă, Gavroche a reușit să se impună ca un punct de atracție, aducând bucurie și satisfacție clienților săi. Acest parcurs, dincolo de aspectele comerciale, a fost caracterizat de dedicare și pasiune pentru crearea unui spațiu de întâlnire memorabil.

„După mai bine de 11 ani, în care am scris povestea Gavroche, cu bucurie, satisfacții, provocări și greutăți, cu momente de neuitat, pentru echipă și pentru oamenii care au ales să ne treacă pragul, a venit momentul paginii de final.

A fost o călătorie care, dincolo de business-ul de familie, locuri de muncă, profit sau cheltuieli, a însemnat pasiunea de a pune zâmbete în privirile celor care s-au regăsit în tot ce a însemnat Gavroche – Cafe. Brasserie, de la design sau atmosfera serilor de vară, la gusturi și arome de neimitat. Toate îmi rămân în suflet și în gând. Din ziua în care am pus pe picioare acest proiect, idee cu idee, pâna la final. Acolo unde unele povești se încheie, altele abia așteaptă să înceapă. Au revoir, Gavroche! N’oublierai jamais” a transmis Alin Ignat, pe pagina de Facebook.

În ultimii ani, de afacere, s-a ocupat soția deputatului, Oana Ignat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ITM ALBA: Amenzi de 3.500 lei și 4 avertismente în perioada 29 iulie – 2 august 2024. Ce nereguli au găsit inspectorii 

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITM ALBA: Amenzi de 3.500 lei și 4 avertismente în perioada 29 iulie – 2 august 2024. Ce nereguli au găsit inspectorii Inspectorii ITM Alba au dat în perioada 29 iulie – 2 august 2024, 4 avertismente și amenzi în valoare de 3.500 de lei. Prin Programul cadru de acţiuni al I.T.M. Alba pentru anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea