Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie cu NK Drava Ptuj, în ultimul amical din Slovenia | Iarăși, reușită Blănaru

Dan HENEGAR

Publicat

în

La ultima partidă susținută în stagiul centralizat din Slovenia, CSM Unirea Alba Iulia a învins pe NK Drava Ptuj, scor 1-0 (1-0), reușită Blănaru (43, după o pasă de la Istrate).

O victorie firească, venită la capătul unei prestații solide a uniriștilor.

Gruparea albaiuliană a susținut jocuri de verificare în două zile consecutive, la un interval de 28 de ore, Pelici împărțind efectivul.

Adversarul „alb-negrilor” este o formație promovată în această vară în eșalonul secund, iar formația albaiuliană a reușit primul succes din acest cantonament. În plus atacantul Ștefan Blănaru este golgheterul de care ardelenii au nevoie, experimentatul vârf marcând al 3-lea său gol din perioada de pregătire, acesta fiind al doilea joc succesiv în care a punctat.

Formula de start aliniată de Alexandru Pelici a fost substanțial modificată comperativ cu amicalul de ieri cu NK Triglav, respectiv Bucur – D. Nistor, I. Balaur, Vomir, Giurgiu – Tănase, Ardeiu, Mâlnă – Istrate, Blănaru, Indreiu, au mai intrat Berța, V. Stanciu, R. Nistor, Roșu, Ardei, S. Ion, Jorza, M. Boldea, Raicea, Fetița (nu au jucat Roman, Sebaș, Pîntea, Voinea).

Bilanțul cuprinde confruntările cu FC Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite), la Gornja Radgona, scor 1-2 (gol Fetița), triunghiularul de la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1, reușită A. Voinea) și CSM Reșița (eșec, 0-1), respectiv 1-1 cu NK Triglav (a marcat Blănaru).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara – HNK Rijeka 0-0, în turul secund preliminar din Europa League | Divizionara secundă, remiză cu vicecampioana Croației

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara a reușit o remiză albă, la Sibiu, cu HNK Rijeka, vicecampioana Croației, în prima manșă din turul secund preliminar din Europa League. Hunedorenii au avut alături aproape 8000 de fani care s-au bucurat de un nou rezultat notabil al elevilor lui Florin Maxim, chiar dacă bătălia pentru calificare este crâncenă și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea