Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Truck Tunning Art 2024: DJ Cretzu` va transmite participanților un vibe în ton și oglindă cu deja consacratul festival

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tunning Art 2024: DJ Cretzu` va transmite participanților un vibe în ton și oglindă cu deja consacratul festival

Într-o cetate unică în România și Europa, pe o scenă aparte concepută pe măsura colosului Truck Tuning Art, DJ Cretzu` va transmite participanților un vibe în ton și oglindă cu deja consacratul festival aflat la ediția cincinală.

„Nu am pregătit un set prestabilit, dar sunt sigur că în cele trei zile muzica va atinge mai mult decât timpanul celor aflați în Cetatea Alba Carolina”, promite albaiulianul Sîrbu Cătălin.

Citește și: Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

„Nimic nu este întâmplător, totul se întâmplă cu un scop”, spune DJ Cretzu`, iar afirmația fără nici o urmă de îndoială se potrivește mănușă pe unul dintre dezideratele asumate de Asociația „Truck Tuning Art”: acela de a promova valori locale, de a fi un vector pentru economia locală și nu în ultimul rând turismul local.

Ediția Truck Tuning Art din anul 2023 a fost doar unul dintre cele peste 1000 de evenimente pe scena cărora albaiulianul DJ Cretzu` s-a aflat: „sentimentul intrării titanilor în Cetatea Alba Carolina, în prima zi de festival, este unul unic și extrem de greu de descris în cuvinte. Este o trăire ce nu trebuie ratată!”, le transmite Sîrbu Cătălin pasionaților de camioane modificate, albaiulienilor, dar și turiștilor ce vor veni din toate colțurile României la Alba Iulia pentru ediția cincinală a festivalului supranumit „Untold-ul camioanelor modificate”.

Așadar, în perioada 2-4 august 2024, nu-ți fă alte planuri și #HaiLaTTA în Cetatea Alba Carolina unde va fi sărbătoare și show de zile mari!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

26 – 28 iulie 2024 | Moto Festival în Poiana cu Goruni, lângă Vinerea: Motoare care mai de care, concurs de ceaune, muzică bună și tombolă cu premii

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 – 28 iulie 2024 | Moto Festival în Poiana cu Goruni, lângă Vinerea: Motoare care mai de care, concurs de ceaune, muzică bună și tombolă cu premii În perioada 26 – 28 iulie 2024 în Poiana cu Goruni de lângă Vinerea va avea loc o nouă ediție a Moto Festivalului organizat de Lupii Singidavei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea