Rămâi conectat

Curier Județean

O nouă sală de sport pentru elevii din Alba Iulia: Investiție de 2,2 milioane de lei pentru Școala Generală „Avram Iancu”

Bera Larisa

Publicat

în

O nouă sală de sport pentru elevii din Alba Iulia: Investiție de 2,2 milioane de lei pentru Școala Generală „Avram Iancu”

Astăzi a avut loc recepția noii săli de educație fizică a Școlii Generale „Avram Iancu”. Această investiție de peste 2,2 milioane de lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții, răspunde unei nevoi esențiale a elevilor, care au beneficiat până acum de condiții inadecvate pentru desfășurarea activităților sportive.

Citește și: Modernizare la Școala Gimnazială Ciuruleasa: Sală de sport dotată cu echipamente noi. Licitația de peste 40.000 de lei lansată pe SEAP

„Astăzi am luat parte la recepția noii săli de educație fizică școlară care va deservi Școala Generală ”Avram Iancu”, investiție mult așteptată, care va facilita desfășurarea activităților sportive în cadrul școlii. Acesta este un proiect la care țin foarte mult, dat fiind faptul că este vorba de o nevoie a elevilor de a-și desfășura activitățile sportive în condiții optime.

Școala Generală ”Avram Iancu” deservește peste 800 de elevi, iar lipsa unui spațiu adecvat pentru sport era resimțită de aceștia. Noua clădire are o suprafață construită de 388 mp, este compusă din sala de sport propriu zisă, vestiare pentru elevi, grupuri sanitare, cabinet medical, și spații tehnice, iar la supantă a fost amplasat vestiarul profesorilor și grupul sanitar. Suprafața sportivă totală este de 168 mp.

Așa cum am spus-o mereu, una dintre prioritățile mele este, și va rămâne, buna desfășurare a actului educațional în școlile din municipiu.

Valoarea totală a investiției este de peste 2,2 milioane de lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții” a declarat primarul orașului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Avatar

    Ioan

    24 iulie 2024 la 15:59

    La 168 mp utili dacă în sală fac sport două clase de copii efectiv se vor sufoca. 50 de copii și 2 profesori rezultă că fiecăruia ii va reveni aproximativ 3 mp pentru activitatea sportivă. Prin comparație ( nu cu rea intenție) normele prevăd că o găină are nevoie de minim 2 mp. Din nou o investiție proastă cu tentă electorală doar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un urs periculos, condamnat la moarte în Italia, ar putea fi trimis în România. Care este motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Un urs periculos, condamnat la moarte în Italia, ar putea fi trimis în România. Care este motivul Italienii intenționează să trimită în România un urs care a atacat un turist într-o pădure. Deși animalul fusese condamnat la moarte, activiștii au reușit să obțină în instanță suspendarea ordonanței de împușcare a ursului. Citește și: FOTO | […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea