Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – NK Triglav 1-1 (0-0), într-un meci amical în Slovenia | Blănaru, o nouă reușită pentru „alb-negrii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – NK Triglav 1-1 (0-0), într-un meci amical în Slovenia, golul „alb-negrilor” fiind marcat de Blănaru (90).

„Am avut parte de un adversar din Liga 2, care în sezonul viitor atacă locurile fruntașe.  A fost un joc bun, cu ritm și dueluri fizice puternice. Îmbucurător este faptul că producem situații de a marca, dar sunt nemulțumit că am primit ușor gol, la o minge în spatele defensivei. Am împărțit lotul pentru a da minute tuturor. Suntem pe drumul bun și este bine că nu au apărut accidentări „, a concluzionat Alexandru Pelici.

În al treilea joc de verificare disputat în Slovenia, CSM Unirea Alba Iulia a întâlnit NK Triglav, la Dragovrad, locația stagiului centralizat. Deși iarăși au întâlnit un adversar de categorie superioară, „alb-negrii” au etalat o nouă evoluție reușită, ratând bune situații. La reluare, adversarii au marcat în minutul 63, după o lansare în adâncime, în zona centrală, din poziție de singur cu Berța. Blănaru (86) a irosit o mare șansă de egalare, dar s-a revanșat în ultimul minut, când a reușit egalarea cu un șut plasat, peste portar.

Antrenorul Alexandru Pelici a mizat pe Roman – Sebaș, I. Balaur, Ardei, S. Ion – Jorza, M. Boldea – Raicea, Fetița, Pîntea – Voinea; rezerve Berța, Vomir, Mâlnă, Ardeiu, D. Nistor, Indrei, I. Tănase, Blănaru, Giurgiu, Istrate (care au intrat după pauză, nu au jucat Bucur, V. Stanciu, R. Nistor, Roșu). La Dravograd, uniriștii au jucat cu divizionara secundă clasată pe locul al 6-lea în ediția anterioară. Un ultim joc de verificare este prevăzut joi, cu o zi înainte de încheierea stagiului, cu NK Drava Ptuj (formație promovată în eșalonul secund în această vară), de la ora 19.00 (ora României).

Bilanțul cuprinde confruntările cu FC Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite), la Gornja Radgona, respectiv din triunghiularul de la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1).

Informații, foto: CS Municipal Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

În turul întâi al Cupei României, Industria Galda – CSM Unirea Alba Iulia, Viitorul Sântimbru – Sănătatea Cluj, Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș și SR Brașov – CSU Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În turul întâi al Cupei României, Industria Galda – CSM Unirea Alba Iulia, Viitorul Sântimbru – Sănătatea Cluj, Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș și SR Brașov – CSU Alba Iulia, meciuri prevăzute pe 31 iulie. Miercuri, 31 iulie, ora 17.30, se dispută turul întâi al Cupei României, fază a competiției la care participă și 5 […]

Citește mai mult