Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului.

 

Viitorul consilier local era însoțit de încă două persoane. Imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook.

Nu se știe exact care a fost motivul pentru care cei trei se aflau pe câmpul cu vinete,  doar ce se poate vedea și auzi de pe înregitrarea făcută de camerele de supraveghere.

Astfel, pe video se aude clar cum viitorul consilier strigă că sunt camere și să nu ia nimic: ”Are camere. Nu lua bă! Nu lua, nu lua!”

Contactat de jurnaliștii ziarulunirea.ro, Florea Dumitru a declarat că ”a fost la pescuit, am trecut întâmplător la oamenii aceia pe zonă, nu știam  și nu mă interesa cine sunt. Eu le-am zis, bă fraților nu luați, opriți-vă. Ceilalți au luat 2 vinete, mie nu îmi trebuie nimic”.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și vor face cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei