Rămâi conectat

Politică Administrație

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare

Bera Larisa

Publicat

în

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare

Astăzi, 22 iulie 2024, a fost semnat contractul de finanțare al proiectului care prevede construirea rețelei de canalizare în satul Dumitra din comuna Sântimbru, a anunțat Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru.

Citește și: FOTO | Două stații de încărcare GRATUITE pentru mașini electrice, la Sântimbru și parc fotovoltaic propriu: Finanțare europeană de peste 89.000 euro pentru amplasarea altor stații în fiecare sat din comună

„Ziua de astăzi, care este tocmai ziua mea de naștere, a venit cu unul din cele mai frumoase si tare mult așteptate cadouri și anume – SEMNAREA CONTRACTUL DE FINANȚARE pentru proiectul – CONSTRUIRE REȚEA DE CANALIZARE ÎN SATUL DUMITRA, comuna Sântimbru – în prezența domnului Senator Claudiu Răcuci, căruia îi mulțumesc pe această cale. Nici nu se putea un moment mai potrivit.

Valoarea finanțată a proiectul pe care am castigat-o prin accesarea programului Anghel Saligny, este de aproximativ 920 000 euro.

Următoarele etape constau în ELABORAREA PROIECTULUI TEHNIC și mai apoi lansarea LICITAȚIEI DE EXECUȚIE A LUCRĂRILOR” a transmis Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Foștii pesediști și useriști l-au exclus pe unul dintre cei mai vechi liberali din PNL Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Foștii pesediști și useriști l-au exclus pe unul dintre cei mai vechi liberali din PNL Alba Iulia! Biroul Politic Municipal al PNL Alba Iulia a votat cu majoritate de voturi excluderea din calitatea de membru al PNL a lui Rareș Buglea, unul dintre cei mai vechi liberali. Potrivit legitimației, Rareș Buglea, s-a înscris în partid […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea