Rămâi conectat

Ştirea zilei

SCANDAL în cartierul ”Lumea Nouă” din municipiul Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT și o femeie sub control judiciar după ce au înjurat polițiștii. De la ce a pornit totul

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL în cartierul ”Lumea Nouă” din municipiul Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT și o femeie sub control judiciar după ce au înjurat polițiștii. De la ce a pornit totul

Un bărbat a fost reținut duminică, 20 iulie 2024, iar o femeie a fost plasată sub control judiciar în urma unui scandal iscat în cartierul ”Lumea Nouă” din municipiul Alba Iulia. Cei doi ar fi adresat injurii polițiștilor care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

La data de 19 iulie 2024, în jurul orei 19.30, polițiștii de ordine publică au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, de către un cetățean cu privire la faptul că, pe strada Eleșteului, din municipiul Alba Iulia, cineva ar fi aruncat cu o sticlă după mașina sa.

Citește și: SCANDAL într-o familie din Zlatna: Un bărbat s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat concubina și pe alți membrii ai familiei

La fața locului, s-a deplasat o patrulă, fiind identificate două persoane, un bărbat de 43 de ani și o femeie de 46 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, care ar fi adresat injurii polițiștilor.

În sprijinul polițiștilor, au fost solicitate patrule de ordine publică, formate din polițiști și jandarmi, precum și o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, IPJ Alba.

Starea conflictuală a fost aplanată, iar în urma evenimentului, nu au fost rănite efectivele aflate în serviciu.

În cursul zilei de azi, 20 iulie 2024, față de bărbat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus reținerea, pentru 24 de ore, iar față de femeie, a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art.257 alin.1 din Codul penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă Salariul, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și relația bună cu managerul sunt criteriile care contează cel mai mult pentru români când vine vorba de alegerea unui job, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare și transmis către site-ul StartupCafe.ro. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea