Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Claudiu Răcuci, senator PNL Alba: Rolul premierului este de a adopta măsuri de rezolvare a problemelor românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rolul premierului este de a adopta măsuri de rezolvare a problemelor românilor

Declarația primului-ministru la adresa ministrului Energiei reprezintă un atac la persoană nefondat și nedocumentat.

Ministrul Sebastian Burduja este în funcție de doar un an, timp în care a încercat să remedieze o serie de disfucționalități existente în planificarea și gestionarea proiectelor energetice din țară, nerezolvate de zeci de ani.

Citește și: Comunicat de presă Claudiu Răcuci, senator PNL Alba: Românii sunt prizonieri în propria țară din cauza măsurilor PSD

Lipsa unei infrastructuri adecvate de stocare nu poate fi pusă exclusiv în sarcina ministrului liberal, deoarece Sebastian Burduja nu este singurul decident al acestui domeniu.

Dacă domnul Ciolacu dorește să caute vinovați, trebuie să înceapă cu el însuși, pentru simplul fapt că este șeful ministrului Energiei.

În realitate, premierul Marcel Ciolacu dorește să abată atenția românilor de la numeroasele gafe comise în ultima perioadă, precum și de la gestionarea defectuoasă a problemelor cu adevărat importante pentru oameni, precum creșterea prețurilor, situația dramatică din infrastructura rutieră și oamenii omorâți de urși.

Consider că rolul primului-ministru este de a-și îndrepta preocupările în stabilirea măsurilor de remediere a neconcordanțelor existente, nu de a căuta vinovați, prin tot felul de hârjonelilor politice.

Senator PNL Alba,
Claudiu-Vasile RĂCUCI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă.”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă.” Dacă la un singur pensionar din România nu ajunge decizia de recalculare și pensia calculată pe noua lege, la 1 septembrie, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă pe loc. Din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea