Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate Bacalaureat 2024, în Alba: 97,77% este rata de promovare a examenului la Liceul Teoretic Teiuș, pentru elevii, din seria curentă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate Bacalaureat 2024, în Alba: 97,77% este rata de promovare a examenului la Liceul Teoretic Teiuș, pentru elevii, din seria curentă

97,77% este rata de promovare a examenului național de Bacalaureat 2024 pentru elevii, din seria curentă, de la Liceul Teoretic Teiuș, Alba, după afișarea rezultatelor după contestații.

”Felicitări tuturor! Felicitări absolvenților noștri! Felicitări cadrelor pentru implicare și părinților pentru susținere!”, au transmis reprezentanții școlii.

Citește și: Rezultate REMARCABILE la Colegiul Militar din Alba Iulia, la Bacalaureat 2024: 22 de note de 10 și 60% din absolvenți cu medii peste 9

Și edilul Teiușului Mirel Hălălai a felicitat elevii și cadrele didactice care i-au pregătit, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Cum să nu fiu bucuros și încrezător în viitor? Felicitări elevilor, dascălilor și părinților deopotrivă!

Mi-ați confirmat încă odată (de parcă acest lucru mai trebuia confirmat) că investițiile în învățământ sunt cele mai importante.

Am reușit cu bani europeni să transformăm la propriu școala teiușană, având proiecte finalizate și în curs pentru toate clădirile unde se desfășoară activitate didactică. Avem masă gratuită prin programul guvernamental.

Avem un corp profesoral de elită cu elevi serioși și bine pregătiți. Aceasta este rețeta de succes dragilor!”, a scris primarul pe rețelele de socializare.

Reamintim că în județul Alba, rata de promovare a examenului a crescut la 82,1% după contestații, față de 80,3% cât era după afișarea rezultatelor inițiale.

Pentru seria curentă, rata de promovare este de 85,38% după rezultatele inițiale și de 87% după rezultatele finale. Au fost depuse 939 de contestații, cele mai multe la Română.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea