Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate finale EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, după contestații: Notele S-AU AFIȘAT pe edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate finale EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, după contestații: Notele S-AU AFIȘAT pe edu.ro

Elevii care au formulat contestații la Evaluarea Națională 2024 au primit rezultatele finale astăzi, 9 iulie. Până cel târziu miercuri, va fi disponibilă ierarhia mediilor necesară pentru admiterea la liceu.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE FINALE PE ȚARĂ LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2024
CLICK AICI PENTRU REZULTATELE FINALE PE ALBA LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2024

Miercuri, 10 iulie, va fi anunțată ierarhia candidaților pentru admiterea la liceu, iar joi, 11 iulie, începe completarea opțiunilor în fișele de înscriere.

După afişarea rezultatelor finale la Evaluarea Națională 2024, încep etapele admiterii la liceu. Media generală la Evaluarea Națională reprezintă media de admitere la liceu.

Conform calendarului admiterii la liceu 2024, ierarhia candidaților pentru fiecare județ și pentru București va fi publicată miercuri, 10 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro. În cazul în care doi sau mai mulți candidați au medii de admitere egale, criteriile de departajare care se vor aplica sunt în ordine: 1. media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; 2. nota obținută la proba de limba și literatura română din cadrul evaluării naționale; 3. nota obținută la proba de matematică din cadrul evaluării naționale; 4. nota obținută la proba de limbă maternă din cadrul evaluării naționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea