Rămâi conectat

Sport

Atletic Joga Bonito Alba Iulia, la turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Galați

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atletic Joga Bonito Alba Iulia, la turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Galați

Asociația Club Sportiv Atletic Joga Bonito Alba Iulia, câștigătoarea campionatului de minifotbal „Fair Play” Alba Iulia, va participa în această săptămână la turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Galați. Competiția se va disputa în perioada 10-13 iulie și va reuni cele mai bune 32 de echipe din țară. Formația din Cetatea Marii Uniri este singura din Alba care participă la importanta întrecere, obținnd calificarea în urma recentului turneu de la Oradea. Toate partidele turneului de pe malul Dunării vor fi transmise în direct pe site-ul Federației Române de Minifotbal.

Joga Bonito Alba Iulia (președinte Horațiu Preja, manager Aurel Gușat, antrenor Ovidiu Crișan) se bazează pe următorul efectiv: Cătălin Suciu, Dragoș Pop – Alin Apetri, Alexandru Circov, Ovidiu Crișan, Răzvan Frențiu, Panfil Hîrciagă, Paul Joldeș, Daniel Lupșan, Siviu Mureșan, Claudiu Oară, Mihai Oltean, Andrei Samoilă, Robert Tripșa, Andrei Vas, George Goronea și Adrian Onacă. În 2023, Joga Bonito Alba Iulia a cucerit Cupa României la minifotbal, la Sibiu, jucând ulterior la EMF Eurocup în Bulgaria. De asemenea Cătălin Suciu a fost desemnat cel mai bun portar, iar Robert Tripșa – cel mai bun jucător al turneului.

Revenind la turneul de calificare de la Oradea, Joga Bonino a câștigat cele 3 confruntări din grupă, 3-2 cu Voința Giroc (Timiș), 4-2 cu ACS Tiki Taka Topram Sibiu și 5-1 cu ACS Redex Baia Mare. A urmat succesul din optimile de finală cu La Boltă Alba Iulia, scor 3-2, iar în sferturile de finală cu ACS Ergad Arad eșec la loviturile de departajare, scor 2-3 (1-1 în timpul regulamentar), oponenții disputând finala.

În același context, precizăm că la Cupa României, la Piatra Neamț, Lin & Ema Amigos Alba Iulia a fost eliminată în fazele preliminarii, în grupă, după două înfrângeri, la loviturile de departajare, 3-4 cu DJ Team Râmnicu Vâlcea și 1-2 cu Dumbon București.

Foto: Federația Română de Minifotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cicliștii din Alba, Roberto Burța, Miruna Măda și Denisa Mărcuș, iarăși pe podium, la

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Mediaș, la etapa a treia din Cupa României la Mountaibike, cicliștii din Alba, Roberto Burța, Miruna Măda și Denisa Mărcuș, iarăși pe podium Pe lângă Campionatul European de Volei ce se desfășoară la Blaj în aceasta perioadă și Turul Sibiului în a cărui prima zi traseul a ajuns până la Blaj, a avut loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea