Rămâi conectat

Actualitate

Circulația pe Valea Oltului, ÎNCHISĂ, timp de o lună, de mâine, 8 iulie 2024. Care sunt variantele ocolitoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Circulația pe Valea Oltului, ÎNCHISĂ, timp de o lună, de mâine, 8 iulie 2024. Care sunt variantele ocolitoare

Circulaţia rutieră va fi închisă de mâine, zilnic între orele 6:00 şi 20:00, pe Drumul Naţional 7, Valea Oltului, pe o porţiune de 8 kilometri, între Boiţa şi Lazaret. Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, măsura va fi valabilă timp de o lună, iar traficul va fi redirecţionat pe mai multe rute ocolitoare.

Variantele pentru maşinile de mare tonaj sunt pentru relaţia Bucureşti – Veştem: traseul Bucureşti – Ploieşti – DN 1A – Braşov – DN 1 – Veştem; pentru relaţia Piteşti – Braşov: traseul Piteşti – DN 73 – A3 – Râşnov – Braşov; pentru relaţia Bucureşti – A1 Simeria: traseul Bucureşti – A1 – Piteşti – DN 7 – Râmnicu Vâlcea – DN 67 – Târgu Jiu – DN 66 – Simeria.

Pentru traversarea munţilor în cazul maşinilor obişnuite care se îndreaptă sau vin dinspre Transilvania şi Banat pot fi foliste şi variantele Transfăgărăşan, Transalpina, pe Valea Jiului, pe Valea Prahovei sau traseul Craiova – Turnu Severin – Caransebeş – Timişoara.

Citește și: Valea Oltului ÎNCHISĂ timp de o lună, în timpul zilei: În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești

Totodată, în intervalele orare 7:30 – 8:00 şi 16:30 -17:00, constructorul va permite, sub supravegherea angajaţilor săi, tranzitarea celor 8 kilometri de şosea de către locuitorii din zonă, lucru valabil şi pentru maşinile poliţiei, pompierilor şi ambulanţei.

În spaţiul public au apărut însă şi poziţii critice faţă de închiderea circulaţiei pe Valea Oltului. Astfel, Confederaţia Patronală Concordia a susţinut că rutele alternative nu pot prelua traficul de marfă fără sincope şi că vor creşte şi costurile de transport. Iar Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a susţinut că vor fi afectaţi cei care merg în vacanţă cu automobilele proprii în ţări aflate la sud de România.

În replică, ministrul de resort, Sorin Grindeanu, a explicat că Autostrada Piteşti – Sibiu este o urgenţă şi că dacă s-ar fi întârziat cu închiderea circulaţiei s-ar fi pierdut sume mari de bani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Creștere ”spectaculoasă” a pensiilor, cu 1 LEU, în luna iunie, față de mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Creștere ”spectaculoasă” a pensiilor, cu 1 LEU, în luna iunie, față de mai Potrivit Casei Naționale de Pensii, pensia medie a crescut cu doar un leu în luna iunie, față de luna mai, ajungând la 2.250 lei, un venit prea mic pentru a acoperi cheltuielile aferente unui trai decent. în timp ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea