Rămâi conectat

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 septembrie.

Conform sursei citate, reducerea se acordă categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr şi Copil, atât la clasa 1, cât şi la clasa a 2-a. Totodată, reducerea pentru Interrail Global Pass are valabilitate flexi: 4, 5, 7 zile dintr-o lună, 10, 15 zile din două luni, dar şi valabilitate continuă: 15, 22 zile continuu, 1, 2 şi 3 luni continuu.

Citește și: Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei!

Spre ce ţări poţi călători mai ieftin cu trenul

Pe de altă parte, reducerea pentru One Country Pass se aplică pentru următoarele ţări: Marea Britanie, Spania, Austria, Franţa, Italia, Benelux (Belgia, Olanda şi Luxemburg), Irlanda (Republica Irlanda şi Irlanda de Nord), Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croaţia, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Turcia cu valabilitate flexi: 3, 4, 5, 6, 8 zile din 1 lună.

De asemenea, reducerea se aplică şi pentru călătorii operate de compania maritimă Attica Group între Italia şi Grecia, precum şi între unele insule din Grecia cu valabilitate flexi: 4, 6 zile din 1 lună.

InterRail este o companie care oferă spre vânzare abonamente de tren pentru rezidenţii din Europa, cu scopul ca aceasta să descopere frumuseţile ei. Compania are sediul central în Olanda, însă dispune de sedii şi în Statele Unite ale Americii, Singapore şi Irlanda. Compania nu dispune de un parc feroviar de trenuri proprii şi nici nu vinde bilete de tren. Aceasta facilitează călătoriile cu trenul, prin realizarea unei cooperări între companii feroviare distincte, din diverse ţări europene. Abonamentele InterRail se adresează cu precădere tinerilor, dar şi adulţilor, compania oferind o gamă variată de pachete în acest sens, potrivită pentru toate tipurile de călători.

Foto: Facebook CFR Calatori


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

BACALAUREAT 2024 | Subiectele la Psihologie, Logică și Biologie – Anatomia corpului uman, la proba la alegere a profilului. CERINȚE pentru elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

BACALAUREAT 2024 | Subiectele la Psihologie, Logică și Biologie – Anatomia corpului uman, la proba la alegere a profilului. CERINȚE pentru elevi Ultima probă scrisă de la Bacalaureat s-a desfășurat joi, 4 iulie 2024. Examenul a început la ora 09:00, iar elevii au avut la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele. Proba a început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea