Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Stradă în lucru de peste 4 ani, la Teiuș: „Este efectiv o bătaie de joc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA | Stradă în lucru de peste 4 ani, la Teiuș: „Este efectiv o bătaie de joc”

Mai mulți locuitori de pe strada Cuza Vodă din Teiuș, sunt nemulțumiți de faptul că de 4 ani strada lor este inaccesibilă, din cauza nefinalizării lucrărilor de asfaltare. Mai mult, locuitorii au făcut nenumărate plângeri adresate primăriei Teiuș, însă au fost ignorați.

YouTube video

Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit și la Teiuș: Strada Avram Iancu, transformată în râu după ploaia torențială

„Vă scriu din partea locuitorilor de pe strada Cuza Vodă din Teiuș, deoarece ne-am săturat să fim ignorați și cenzurați de primăria Teiuș. Pe stradă se „efectuează ” lucrări de asfaltare, dar în același timp se sapă să se schimbe magistrala de apă, care a mai fost schimbată și acum 3 ani.

De 4 ani de zile nu avem acces pe stradă, iar de anul trecut este efectiv o bătaie de joc , se sapă, se abandonează lucrările 2, 3 luni, se mai sapă o dată câteva zile și iar sunt abandonate lucrările.

La fiecare ploaie avem strada plină de apă, trotuar fiind doar pe o singură parte din stradă.Pe stradă locuiesc doar persoane în vârstă care nu au acces nici măcar să meargă la magazin după pâine.

De câte ori am făcut reclamații la primărie, toți vecinii am fost ignorați, iar pe paginile și grupurile primăriei suntem cenzurați, ni se șterg postările și suntem excluși din grupuri să nu mai avem dreptul să ne plângem public” a transmis pentru ziarulunirea.ro un locuitor din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea