Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Apelul disperat al unui albaiulian pentru primarul Gabriel Pleșa: ”Ce ne facem cu apa? A ajuns cea mai scumpă factură dintre toate, NU MAI PUTEM!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apelul disperat al unui albaiulian pentru primarul Gabriel Pleșa: ”Ce ne facem cu apa? A ajuns cea mai scumpă factură dintre toate, NU MAI PUTEM!”

Locuitorii din Alba Iulia au ajuns la disperare din cauza tarifele exorbitante la apă potabilă și canalizare (15,42 lei/mc). Oamenii spun că factura la apă a ajuns cea mai scumpă dintre toate, iar pentru mulți achitarea acesteia este o adevărată povară.

Un albaiulian a ajuns să își strige disperarea pe Facebook, în speranța că autoritățile locale vor lua măsuri, având în vedere că a ajuns să scoată din buzunar, lunar, peste 300 de lei pentru 2 persoane, la un apartament de 2 camere, în condițiile în care oamenii sunt plecați zilnic până la ora 19.00.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Peripețiile unei albaiulience și a căpușei buclucașe: ”Să nu umblați de nebuni prin UPU, contagioase, medici de familie sau centru de permanență că nu vă scoate nimeni gângania”

”Domnule primar Gabriel Plesa, v-am votat și nu îmi pare rău.

Insa va rog sa ne spuneți ce ne facem cu apa, cu prețul lună de lună la asociația de locatari în sine.

Este strigător la cer, a ajuns cea mai scumpa factura dintre toate. Efectiv a devenit o povară!!! Peste 330 lei lunar, 2 persoane, apartament cu 2 camere în condițiile în care suntem plecati de acasă în fiecare zi pana seara la ora 19:00

Va rog sa ne credeți, și nu cred ca vorbesc doar în numele meu, NU MAI PUTEM!!!

Nu am verificat dar cred ca avem cel mai mare preț la apă din țară, este exagerat. Ce soluții sunt pentru a beneficia de apa la preț rezonabil?

Comentariile care au legătură cu politica, va rog sa va abtineti. Aceasta nu este o postare de atac la adresa primarului.

Așteptăm un răspuns, mulțumesc!”, a scris albaiulianul pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea