Rămâi conectat

Societate

5 IULIE 2024 | Alexandru Tomescu readuce magia viorii Stradivarius la Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

5 IULIE 2024 | Alexandru Tomescu readuce magia viorii Stradivarius la Sebeș

Și în acest an alegem MUZICA, pentru că ea ne inspiră, ne va apropia de frumos și, nu în ultimul rând, are viitor.

Violonistul Alexandru Tomescu ne invită, din 25 iunie până pe 16 iulie, la Concertele „METAMORFOZE” din TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS, pentru a ne bucura împreună de muzica lui Johann Sebastian BACH care, cum el însuși spune, a rămas „într-o stare de adulare a divinității”. Alexandru Tomescu va prezenta o serie de 6 suite compuse pentru violoncel, într-o transcripție pentru vioară de Werner Icking. Așadar, va fi un adevărat regal al Viorii!

Citește și: Diploma de doctor a academicianului Dorin Pavel, fondatorul hidroenergeticii românești: Exponatul lunii iunie la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș

Concertul de la Sebeș va avea loc vineri, 5 iulie 2024, începând cu ora 19.30, la Biserica Evanghelică din centrul vechiului burg.

„Este pentru al 17-lea an în care violonistul Alexandru Tomescu pleacă împreună cu vioara Stradivarius într-o călătorie prin 18 locuri din România, urban şi rural, pentru a oferi un nou regal muzical: anul acesta este dedicat celor şase suite transcripţie pentru vioară solo, de Johann Sebastian Bach, prezentate într-un spectacol de light design, special conceput de regizorul Sergiu Ardelean, pentru a scoate la iveală cât de puternică şi magnifică este fiecare lucrare”, transmit organizatorii.

Pentru a vă rezerva locurile la concertul de la Biserica Evanghelică din Sebeș, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email: [email protected]. (Având în vedere locația, vă rugăm să aveți în vedere că nu vi se vor rezerva locuri nu numere/rânduri.)

Mai multe informaţii despre Turneul Naţional Stradivarius vor fi disponibile pe site-ul evenimentului: www.turneulstradivarius.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea