Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO: Ateliere de desen, baloane și multe dulciuri pentru cei mici: Cum a fost sărbătorită Ziua Copilului la sediul ANSR Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO: Ateliere de desen, baloane și multe dulciuri pentru cei mici: Cum a fost sărbătorită Ziua Copilului la sediul ANSR Alba

De Ziua Copilului, la sediul ANSR Filiala Alba, prichindeii din județul Alba au avut parte de multe surprize. De la ateliere de colorat și baloane, până la surprize dulci sau rechizite, cei mici au avut parte de o sărbătoare de care s-au bucurat și distrat.

Pe 1 Iunie 2024, ANSR-Filiala Alba a organizat o festivitate de neuitat pentru a celebra Ziua Copiilor. Evenimentul, desfășurat la sediul ANSR-Filiala Alba, a adus împreună copii și părinți din întreg județul Alba pentru o zi plină de veselie, activități creative și surprize dulci.

Citește și: FOTO: Zâmbete și bucurii de Ziua Copilului la Sebeș. Traseu parcurs cu bicicletele, fanfara și Scutierii de Muhlbach, printre activitățile oferite pentru cei mici

Copiii au avut ocazia să participe la ateliere de desen și colorat, să se bucure de jocuri cu baloane și de joaca între copii. Atmosfera a fost minunată, iar veselia a fost la ea acasă. Un moment special al zilei a fost când copiii au primit rechizite și dulciuri, inclusiv un tort delicios, sponsorizate generos de Alpin 57 Lux SRL, CTC Store SRL și Cofetăria Corina.

„Scopul principal al acestui eveniment a fost să oferim copiilor o zi de neuitat și să creăm oportunități de socializare între copiii și părinții din județul Alba. Suntem profund recunoscători sponsorilor noștri Alpin 57 Lux SRL, CTC Store SRL și Cofetăria Corina pentru sprijinul lor, precum și membrilor Consiliului Director și angajaților noștri pentru munca depusă în organizarea acestei zile speciale,” a declarat Nicolae-Florin Berghean, președintele ANSR-Filiala Alba.

Evenimentul a fost un adevărat succes, cu numeroase momente de bucurie și râsete, demonstrând încă o dată importanța comunității și a colaborării. Ziua Copiilor, dedicată celor mici și celor mari cu suflet de copil, a fost o celebrare a inocenței și a bucuriei de a trăi.

ANSR-Filiala Alba își propune să continue organizarea unor astfel de evenimente, menite să aducă oamenii împreună și să sprijine dezvoltarea comunității persoanelor surde, evitând marginalizarea, au transmis reprezentanții ANSR Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea