Rămâi conectat

Curier Județean

LIVE VIDEO: A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud

Festivalul CoBuild și-a deschis ieri larg porțile și a primit vizitatori din toate colțurile țării, dornici să descopere cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule. CoBuild are loc în Ciugud, județul Alba, iar pasionații de echipamente de construcții mai au la dispoziție zilele de astăzi și mâine pentru a vedea și testa utilaje și tehnologii de ultimă generație.

CoBuild a adus împreună producători și furnizori de echipamente de construcții, companii din domeniile transporturi și auto, precum și reprezentanți din sectoare conexe, alături de consultanți în atragerea de fonduri guvernamentale și europene. Cu toate că evenimentul este doar la a doua ediție, deja se bucură de încrederea industriei de construcții. Ca urmare, numărul expozanților și suprafața târgului au crescut exponențial față de anul trecut. Sunt aproape 100 de expozanți pe terenul de 10 hectare care găzduiește festivalul CoBuild.

CoBuild este alcătuit din 4 mari zone de interes, care se adresează oricărui tip de vizitator, fie că vorbim despre antreprenori, constructori, operatori de utilaje sau chiar familii însoțite de copii. Indiferent de scopul vizitei, organizatorii CoBuild vă asigură că veți avea parte de experiențe inedite și clipe de neuitat!

Harta CoBuild 2024:

1. Zona Expo este formată din spațiile unde expozanții CoBuild își etalează cele mai noi utilaje, echipamente, produse conexe și tehnologii. În Zona Expo, vă așteaptă noutăți din industria construcțiilor și nu numai.

2. Zona Demo este locul unde puteți testa cele mai noi echipamente de construcții și tehnologii de ghidare a utilajelor. Gândiți-vă la Zona Demo ca la un loc de joacă pentru cei mari.

YouTube video

3. Zona Kids & Family li se adresează copiilor și familiilor, deopotrivă. Aici, cei mici se pot juca în voie și se vor bucura de activități distractive. Practic, Zona Kids & Family este un spațiu de joacă universal.

4. Zona Food & Drinks este destinată repausului și bunei dispoziții. Mâncare pe alese, deserturi și băuturi, toate fac parte din meniul CoBuild. Oferta este variată și satisface orice gurmand.

Festivalul CoBuild este, totodată, un eveniment dedicat inovației. Vedeți în ce direcție se îndreaptă industria de construcții, aflați noutățile din sectorul utilajelor electrice, testați ultimele echipamente lansate pe piață și descoperiți cele mai noi sisteme de ghidare și de automatizare a utilajelor de construcții.

Așa că, nu mai stați pe gânduri și veniți astăzi și mâine la CoBuild, un târg de tip festival care vă ajută să fiți la curent cu tot ce mișcă în industrie!

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti. CoBuild este un eveniment susținut de Primăria Ciugud, Consiliul Județean Alba și Societatea de Transport Public Alba.

Acces: Gratuit, pe bază de înscriere
Înscriere eveniment: www.cobuild.ro/bilete
Program eveniment: Joi – sâmbătă, 10:00 – 18:00
Adresă: Comuna Ciugud, județul Alba
Contact: Oana Patache, sales manager, 0728 851 100, [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea