Rămâi conectat

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești.

Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că biserica din lemn, din localitatea Ghioncani, comuna Întregalde, a ars, în cursul nopții trecute.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că biserica a ars, în totalitate, fără a fi înregistrate victime omenești.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările producerii incendiului.

Citește și: De Paști, mai multe străzi din cartierele Lipoveni și Ampoi, fără curent electric: Avarie la linia de medie tensiune

În cursul dimineții am fost informați printr-un apel prin SNUAU 112 de catre ingrijitorul bisericii din sat. Ghioncani, com. Întregalde, faptul că, biserica ar fi ars în totalitate.

La față locului s-a deplasat un echipaj de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Câmpeni pentru stingerea ultimelor focare ramase aprinse și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului în cooperare cu un echipaj din cadrul IPJ Alba.

Biserica din Ghioncani, com. Intregalde era de o frumusețe rară și amplasată într-un loc de vis. A fost construită în 1878.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane

Unirea Ziarul

Publicat

în

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane Un bărbat din zona comunei Roșia Montană a fost trimis în judecată de procurori pentru infracțiunea de nerespectare a regimului materiilor explozive. Inculpatul este ultimul din gruparea de 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea