Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO: Un șofer a fost surprins pe autostrada A10 în timp ce conducea pe contrasens. Este căutat de către oamenii legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO: Un șofer a fost surprins pe autostrada A10 în timp ce conducea pe contrasens. Este căutat de către oamenii legii

Un șofer a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens o mașină pe autostrada A10, direcția de mers Alba Iulia-Aiud. Acesta a fost filmat de către alți participanți la trafic.

Filmarea a fost făcută în dreptul localității Sântimbru, ieri, 3 mai, în timp ce un șofer conducea pe contrasens pe autostrada A10, conform digi24.ro.

„Măi, ești copil? Îi vezi numărul de înmatriculare? Du-te pe stânga. Du-te un pic pe stânga. Băi, ești prost? Ce număr are?” se aude în filmarea făcută de către un alt participant la trafic.

Șoferul care a condus pe contrasens este căutat de oamenii legii.

Urmare apariției în spațiul public a unor informații și imagini privind un autoturism care circulă pe contrasens, pe autostrada A10, Sebeș – Cluj, în dreptul localității Sântimbru din județul Alba, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări:

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Rm. Vâlcea – Deva efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale.” au transmis reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea