Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO Elevii militari din Alba, acțiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, în „Săptămâna verde”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Elevii militari din Alba, acțiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, în „Săptămâna verde”

Elevii militari din Alba au desfășurat luni o acțiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, în cadrul programului „Săptămâna verde”.

Citește și: Robert Vlad și Diana Stanciu, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la faza națională a olimpiadelor de economie și psihologie. Alți doi elevi, locul II la Științe Socio-Umane

Elevii claselor a IX-a A, D și E, însoțiți de locotenentul Cătălin Bobar și profesorii diriginți Simona Mureșan și Dan Anca, au desfăşurat luni, 15 aprilie, o acţiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din municipiul Alba Iulia.

Activitatea a fost inițiată în cadrul programului „Săptămâna verde”, program care se desfășoară în colegiul militar în perioada 15 – 19 aprilie. Acțiunea a avut ca scop nu doar responsabilizarea elevilor față de protejarea mediului înconjurător, ci și dezvoltarea respectului față de eroi și sacrificiul acestora.

„Începutul programului Săptămâna verde a adus în sufletele noastre recunoștința și aprecierea valorilor patriotice, dar și a spiritului camaraderesc. Pornind de la premisa „să ne cinstim istoria și eroii”, am participat plini de entuziasm în activitatea de ecologizare din Cimitirul Eroilor, iar demersul nostru s-a concretizat prin strângerea unei cantități mari de vegetație uscată și în același timp prin dobândirea unei noi experiențe ca urmare a înțelegerii impactului uman asupra mediului”, au mărturisit elevii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ASTĂZI: Adunarea populară a moților cu ocazia sărbătoririi bicentenarului nașterii marelui erou Avram Iancu, la Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Adunarea populară a moților cu ocazia sărbătoririi bicentenarului nașterii marelui erou Avram Iancu, la Câmpeni Astăzi, 21 mai 2024, va avea loc la Câmpeni, în Piața Avram Iancu, Adunarea populară a moților cu ocazia sărbătoririi bicentenarului nașterii marelui erou Avram Iancu. Citește și: 2024 – Anul național Avram Iancu: Primăria Alba Iulia cumpără insigne, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea