Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În ultimul test amical, CSU Alba Iulia victorie cu Jiul Petroșani

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În ultimul test amical, CSU Alba Iulia a repurtat o victorie cu Jiul Petroșani, scor 1-0 (0-0), reușită semnată de Pîntea.

CS Universitar Alba Iulia s-a impus în ultimul test de verificare înaintea reluării sezonului, 1-0 (0-0), în deplasare cu Jiul Petroșani (al doilea succes împotriva echipei din Valea Jiului, precedentul fiind 5-3 pe „Pielarul”). Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Pîntea (82), albaiulienii fiind la primul joc în care nu au primit gol.

„Alb-albaștrii” vor evolua în prima rundă din 2024, în deplasare cu Avântul Reghin, vineri, 8 martie. Bilanțul jocurilor de verificare disputate de formația pregătită de Bruno Vienescu cuprinde 5 victorii (cele două cu Jiul Petroșani, 2-1 cu Unirea Ungheni, 3-1 cu Poli Timișoara, 3-2 cu Industria Galda), o remiză (1-1 cu ACS Mediaș) și o înfrângere (în primul test, 2-3 cu Metalurgistul Cugir).

CSU Alba Iulia: Gal – Kilyen, Kouadio, Lazăr, Bucurică, Trifu, M. Șerban, Gilyen, Cărăbineanu, Pîntea, Ouedraogo; au mai intrat, la reluare, Fl. Șerban, Piftor, V. Boldea, Târșa, Bidulescu, Tronea, R. Popa, Niakate, Minteuan, Cunțan. Nu au evoluat Cisse, Moise și E. Vlad


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Performanța Ighiu – FC Lopadea Nouă 32-0, un scor de Cartea recordurilor!!! Rezultat incredibil în Liga 4!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu a reușit un rezultat incredibil în etapa a 26-a în Liga 4, victorie cu 32-0 (11-0) cu „lanterna roșie” FC Lopadea Nouă! Un scor de Cartea Recordurilor, în jocul de la Cricău, un rezultat care va rămâne ca record al fotbalului din Alba, după evenimentele din 1989! Vizitatorii s-au prezentat cu numai 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea