Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită cu fast la Sebeș: Nu au lipsit momentele poetice, muzicale și piesele de teatru

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită cu fast la Sebeș: Nu au lipsit momentele poetice, muzicale și piesele de teatru

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în colaborare cu instituțiile de învățământ locale, lansează o invitație de suflet pentru a marca, la Sebeș, Ziua Culturii Naționale.

Luni, 15 ianuarie 2024, începând cu ora 11.30, la statuia poetului Mihai Eminescu, a avut loc un moment omagial. Participanții au fost întâmpinați cu răvașe tricolore, cuprinzând versuri și citate celebre din opera eminesciană, o tradiție pe care Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș este onorat să o păstreze.

Momentele poetice și muzicale au continuat de la ora 12.30, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. S-au pregătit pentru sărbătoare tinerii actori ai trupelor de teatru „Gepetto”, „Pied Piper” și „Masca” pregătiți de prof. Lavinia Donose, voluntarii Asociației „Laudă semințelor…” îndrumați de Bogdan Turcu, alături de solista Alexandra Pamfilie.
Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” din Lancrăm își așteaptă publicul vizitator, oferind acces gratuit în data de 15 ianuarie 2024, în intervalul orar 10.00 – 16.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Peste 200 de elevi au aflat ce înseamnă profesia de polițist. Eveniment de informare organizat de către IPJ Alba pentru micii școlari

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 200 de elevi au aflat ce înseamnă profesia de polițist. Eveniment de informare organizat de către IPJ Alba pentru micii școlari Într-un eveniment organizat de către IPJ Alba, polițiștii și-au împărtășit cunoștințele cu peste 200 de elevi din două unități de învățământ, în speranța că poate aceștia le vor călca pe urme. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea