Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia, reunire fără Serebe, dar cu Stelea și B. Minteuan

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a reunit la Drâmbar pentru o primăvară fierbinte, cea mai bine clasată dintre conjudețenele prezente în Seria 9 vizând calificarea în play-off.

Noutățile prezente la antrenamentul condus de Bruno Vienescu s-au numit mijlocașii Florin Stelea (28 de ani, fost la CSM Deva) și Bogdan Minteuan (21 ani, ex-CSM Zalău, fiul antrenorului Alin Minteuan).

La prima ședință de pregătire au fost prezenți 23 de jucători, absentând D. Todoran (s-a încheiat, de comun acord înțelegere), Valentin Serebe (revenit la CFR Cluj, în lotul primei echipe) – golgheterul primei părți a campionatului și Fofana (se pregătește cu gruparea din Gruia). În plus, Niakate va ajunge doar mâine. Începând de joi, studenții vor avea parte de două antrenamente zilnice.

Lotul: Gal, Al. Șerban, D. Maier – S. Kilyen, Badra, Kouadio, Bucurică, Niakate, E. Popa, R. Vlad, Cărăbineanu, Cunțan, Trifu, Gilyen, V. Boldea, Tronea, Giurgiu, M. Șerban, Vasinc, Pîntea, Bidulescu

Studenții nu vor efectua cantonament centralizat, pregătindu-se la domiciliu, find fixate 8 jocuri de verificare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACS Mediaș – CSU Alba Iulia, în ultima rundă din play off | Studenți au terminat

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a pierdut duelul pentru treapta a treia a podiumului 1-3 (0-2) cu ACS Mediaș, în ultima rundă a play-off-ului. Universitarii aveau nevoie de o remiză pentru a încheia al doilea sezon din eșalonul terț pe podium, dar au făcut schimb de locuri cu oponenții. Golurile gazdelor au fost marcate de Avram (16, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea