Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PRIMA ZĂPADĂ din iarna 2023-2024, în județul ALBA: La Arieșeni și în Munții Șureanu ninge ca în povești

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO VIDEO| PRIMA ZĂPADĂ din iarna 2023-2024, în județul ALBA: La Arieșeni și în Munții Șureanu ninge ca în povești

Prima ninsoare din iarna 2023-2024 a acoperit județul Alba într-un strat ferm de zăpadă, transformând peisajul într-o poveste de iarnă. La Arieșeni, în Munții Apuseni, fulgii au căzut cu generozitate, acoperind zonele înalte cu un covor alb și uniform.

Stațiunea montană Arieșeni a fost martora primei ninsori în acest an, iar zăpada s-a așternut într-un mod fermecător în cursul serii de sâmbătă, transformând peisajul într-un tablou de iarnă.

Surprinzător, Munții Șureanu au fost și ei îmbrăcați în albul zăpezii, iar primul strat s-a așternut pe suprafețe extinse, continuând să cadă într-un dans ușor și constant.

Domeniul Schiabil “Poarta Raiului” din Munții Șureanu, inaugurat în 2009, se bucură acum de prima ninsoare a sezonului. Așezat la altitudini considerabile, acest domeniu oferă una dintre cele mai lungi perioade de schi pe parcursul unui an, iar transformarea sa într-un peisaj de iarnă aduce bucurie anticipată pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Un internaut a postat imagini de pe drumul Băița-Vârtop, în care se poatte observa că iarna și-a intrat în drepturi depline.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT pe autostrada A10, sensul de mers Teius – Alba: Pericol de incendiu după ce o mașină s-a răsturnat pe plafon

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe autostrada A10, sensul de mers Teius – Alba: Pericol de incendiu după ce o mașină s-a răsturnat pe plafon Un accident a avut loc marți, 21 mai 2024, în jurul orei 14.30, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, sensul Teiuș-Alba. Este pericol de incendiu după ce o mașină s-a răsturnat pe plafon. Citește și: INCENDIU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea