Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

23-28 octombrie: Campanie gratuită de sterilizare și microcipare a câinilor cu stăpân din municipiul Aiud. PROGRAMĂRI și recomandări pentru stăpâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

23-28 octombrie: Campanie gratuită de sterilizare și microcipare a câinilor cu stăpân din municipiul Aiud. PROGRAMĂRI și recomandări pentru stăpâni

Primăria municipiului Aiud organizează în perioada 23-28 octombrie o campanie gratuită de sterilizare și microcipare a câinilor cu stăpân.

Deținătorii de câini de rasă comună au obligația să sterilizeze, microcipeze și să înregistreze câinii în RECS. În caz contrar, riscă amenzi de până la 10.000 lei.

În toamna aceasta vom steriliza și microcipa gratuit 50 de câini de rasă comună cu stăpân.

Microciparea și sterilizarea câinilor se va face pe bază de programare la numărul de telefon 0258.861.593, de luni până vineri, între orele 07:00 – 15:00. Operațiile vor fi efectuate în perioada 23 – 28 octombrie 2023 în cadrul Cabinetului Medical Veterinar „Minivet” – Dr. Varga Orsolya și Cabinetului Medical Veterinar – Dr. Vasinca Sorina Codruța.

Nu hrăniți animalele cu 12 ore înainte de intervenție!

Campania este derulată de către Primăria municipiului Aiud prin Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa, rezultat deosebit la Simpozionul „Agricultură ecologică, punte întrecute și viitor”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa, rezultat deosebit la Simpozionul „Agricultură ecologică, punte întrecute și viitor” Trei eleve de la Luceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud au participat la Simpzionul „Agricultura ecologică, punte între trecut și viitor”, organizat în județul Maramureș. Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa, conduse de doamna profesor Ana […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea