Rămâi conectat

Actualitate

Cele mai bune outfit-uri pentru bărbați în toamna 2023 (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

În curând se termină vara, zilele devin mai scurte, iar diminețile și serile sunt tot mai reci. Este timpul să începi să-ți alcătuiești garderoba de toamnă. Te întrebi care sunt cele mai noi trenduri în moda pentru bărbați? Ce încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii merită să achiziționezi ca să te simți confortabil și să arăți bine? Află care sunt cele mai în vogă trenduri pentru sezonul care urmează și apoi… treci pe la JD Sports și completează-ți outfit-urile perfecte.

Utility – ceva pentru bărbați practici

Unul dintre cele mai în vervă trenduri din sezonul care urmează este fără îndoială stilul utility. Ce înseamnă acesta? În primul rând, se caracterizează prin funcționalitate și face referire la articolele vestimentare militare. Astfel, ținutele de toamnă pentru bărbați care urmează această estetică nu vor fi doar trendy, ci și confortabile și funcționale. Cum să creezi o ținută utility perfectă? Înainte de toate, alege culori subtile, cum ar fi: kaki, bej, gri și imprimeu cu camuflaj. Optează pentru un hanorac larg cu logo-ul brandului Jordan, Puma sau The North Face. Adaugă o vestă căptușită de la Nike. Completează-ți look-ul cu o pereche de pantaloni cargo oferiți de branduri precum Nike și Fila. Atunci când e frig afară, alege o geacă parka sau una impermeabilă. Încalță o pereche de teniși Vans cu profil înalt sau ghete de la Timberland.

Outdoor urban

Cele mai noi trenduri în moda pentru bărbați în toamna anului 2023 includ și inspirații trekking. De acum înainte, vei putea descoperi jungla urbană cu încredere, confort și stil. Pentru a crea un look outdoor urban perfect, optează pentru geci de toamnă, cum ar fi cele din poliamidă, hanorace cu buzunar frontal sau stilurile versatile care sunt perfecte atât pentru purtare în fiecare zi, cât și pentru călătoriile în afara orașului. Vei găsi articole excelente în colecțiile lansate de Jordan, adidas, ellesse, The North Face și alte branduri respectate. Ce articole vestimentare pentru partea inferioară a corpului să porți? Alege o pereche de pantaloni jogger sau cargo din materiale moi. Asortează-i cu sneakers Nanny State cu profil înalt și căptușeală sau cu ghete de toamnă de la Timberland. Nu uita să iei cu tine și o borsetă funcțională sau un rucsac încăpător.

Fii gata pentru o toamnă plină de stil alături de JD Sports. Descoperă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați de la branduri de top.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

OFICIAL: Rutele ocolitoare ale Văii Oltului (DN7) în perioada defrișării versantului. Anunțul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

OFICIAL: Rutele ocolitoare ale Văii Oltului (DN7) în perioada defrișării versantului. Anunțul CNAIR Pentru executarea lucrărilor de defrișare a versantului aflat în zona de protecție a DN 7, pe sectorul cuprins între km 242+600 și km 250+000 se va institui măsura de închidere a circulației rutiere zilnic în intervalul orar 06:00 – 20:00, aceasta urmând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea