Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Tenismena Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) – cel mai bun rezultat al carierei: semifinală în Slovenia și locul 183 WTA!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Albaiulianca Miriam Bulgaru, tenismenă legitimată la CS Municipal Unirea Alba Iulia, a realizat recent cel mai important rezultat al carierei: semifinală în turneul WTA 125 Zavarovalnica Sava Ljubljana (Slovenia), dotat cu premii totale de 100.000 de euro.

Sportiva din Cetatea Marii Uniri a pierdut, scor 5-7, 5-7 cu Marina Bassols Ribera (favorita nr. 5), după un meci echilibrat, pe muchie de cuțit, încheiat în 129 de minute. Jucătoarea din Spania (112 WTA) a reușit să câștige trofeul, după 6-0, 7-6 în ultimul act, cu Z. Sonmez (Turcia).

Miriam Bulgaru va fi recompensată cu un cec de 5.222 de euro şi 57 de puncte WTA și grație acestui rezultat a ajuns pe locul 183 în ierarhia WTA, cel mai bun al carierei.

Până la calificarea în semifinala turneului din Slovenia, Miriam Bulgaru a trecut pe rând de A. Lahey (USA) – scor 3-6, 6-3, 6-4; K. Juvan (Slovenia, favorita nr. 6) – scor 6-4, 6-3 și D. Galfi (Ungaria, favorita nr. 3) – scor 6-2, 6-3, în semifinale, adversarara fiind mai bine cotată (141 WTA).

La turneul anterior, Miriam Bulgaru (24 de ani) a reușit să joace finală la Viena


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea